EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.3.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Scott Henderson Trio

Scott Henderson Trio Liput

Bluesin ja jazzin kentällä suurta arvostusta nauttiva kitaristi Scott Henderson saapuu maaliskuussa G Livelab Tampereelle! Scott Henderson julkaisi vuonna 2019 tuoreimman People Mover -albumin. Scottin lisäksi albumilla soittavat Romain Labaye bassoa sekä Archibald Ligonniere rumpuja. Kolmikon muodostama Scott Henderson Trio on kiertänyt ahkerasti maailmaa soittaen materiaalia Hendesonin sooloalbumeilta sekä hieman Tribal Techin -tuotantoa.

Scott Henderson tunnetaan erittäin monipuolisena ja ilmaisuvoimaisena kitaristina, joka liikkuu todella ketterästi räjähtävästä bluesilmaisusta upeiden harmonioiden saattelemana fuusiojazzin pariin. Henderson yhdistelee soitossaan herkullisella tavalla jazzin ja bluesin, sekä funkin ja rockin vivahteita, luoden uniikkia ja upeaa kitarasoundia.

Oman soolouransa ohella Scott Hendersonin uran merkittävimpiin kokoonpanoihin kuuluu Tribal Tech -yhtye, jota Scott oli perustamassa 80-luvun puolivälissä. Tämän lisäksi Scott oli mukana Chick Corea Elektric Bandissa ja on soittanut mm. basisti Jeff Berlinin, viulisti Jean-Luc Pontyn sekä Wheather Report -pianisti Joe Zawinulin kanssa.

--

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus