EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.6.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Auringonliitto, Antikset, Toinen Minä

Auringonliitto, Antikset, Toinen Minä Liput

Auringonliitto

Auringonliitto on keravalais-helsinkiläinen vaihtoehtorock-yhtye, jota on kehuttu sovituksellisista supervoimistaan. Pitkälle orkestroidussa musiikissa nivoituvat yhteen progeisella otteella soittavat muusikot sekä tajunnanvirtainen, vilpittömän ja vilpillisen välillä tasapainoileva lyriikka. Semifinalin-keikka on yhtyeen ensimmäinen sitten syksyllä ilmestyneen pitkäsoiton, Kaikki jäljet, jälkeen. Albumilla pohditaan ihmisten suhdetta toisiinsa katumusten, pettymysten, itsepetoksen ja ihastumisen kautta.


Antikset

Tule ja aisti Antisten kuumaakin kuumempi melodinen megapäräytys parempana kuin koskaan! Antikset lämmittää Semifinalin torstai-illan funkaavalla rock-setillään, joka on täynnä energisiä kesäbiisejä. Tule nauttimaan kesäillasta kanssamme <3 ”Ei haittaa vaikka kaatus portaisiin, laskut kuitenkin vie vaan Semifinaliin”

Toinen Minä

Lämpimänä alkukesän iltana Toinen Minä liittyy Auringonliiton ja Antiksien seuraan luomaan unohtumatonta keikkailtaa tavastian semifinaaliin ja juhlistamaan Auringonliiton viimeisintä julkaisua. Toinen minä- yhtye on varustettu herkillä sekä menevillä melodiolla ja tyylikkäillä soittajilla. Matkamme kulkee kaupungin mukulakivisten reittien kautta vehreimmille maille ja takaisin. Liittykää toki seuraan <3

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 13.6.2024 19:00.