EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25. - La 27.7.2024  /  Väinölänniemi  /  Kuopio

Kuopiorock 2024

Kuopiorock 2024 Liput

KUOPIOROCK 2024 - LIPUT & INFO

Kuopiorock juhlitaan ensi kesänä 25.-27.7.2024. Pääesiintyjinä nähdään brittiläinen The Prodigy sekä yhdysvaltalainen KISS-legendan Gene Simmons Band, muita uusia julkaisuja festivaalille ovat mm. Stratovarius, Viikate ja Maija Vilkkumaa.

  Savon rockjärkäle Kuopiorock on julkaissut lopun ohjelmiston kesän 2024 festivaalille. Väinölänniemen vehreissä festivaalimaisemissa nähdään runsaasti kotimaisia ja kansainvälisiä rocktähtiä. Festivaalin pääesiintyjinä toimivat raskaan konemusiikin jättiläinen, brittiläinen The Prodigy sekä KISS-legenda Gene Simmonsin sooloyhtye Gene Simmons Band. ”Firestarter”, ”Smack My Bitch Up” ja ”Breathe” -kappaleistaan tunnettu, 1990 Essexissä perustettu The Prodigy toimii festivaalin perjantain pääesiintyjänä festivaalin huipentuessa lauantaina Gene Simmonsin rock and roll-iltaan, jossa rokkikukko esittää myös edesmenneen KISS-yhtyeensä kappaleita.

  Muita uusia artistijulkaisuja Kuopiorockiin ovat mm. mollivoittoisesta suomimetallistaan tunnettu Viikate, säkenöivä Suomi-rockin kuningatar Maija Vilkkumaa, kuopiolaislähtöisen Olli Hermanin solistikseen kiinnittänyt Popeda sekä ”Puhu äänellä jolla kuulen” ja ”Che Guevara” -kappaleistaan tunnettu Happoradio. Festivaalilla nähdään myös energinen metalliyhtye Lost Society, Timo Kotipellon kipparoima Stratovarius sekä festivaalilla yhden juhlavuoden erikoiskeikoistaan heittävä Dingo.

  Kuopiorockin ohjelmaa täydentävät myös okkultista rockia iskelmäpoljentoon yhdistelevä Krypta, pieksämäkeläislähtöinen FM2000, räppiä, funkkia ja punkkia yhdistelevä Atomirotta, oululainen hardrock-yhtye Temple Balls sekä Teoston ja Nelonen Media Liven Uudet Soundit -kilpailussa keikan festivaalilla voittanut rock band from hell. Paikallista väriä festivaalille tuovat mm. viime vuonna uuden Sunholy -albuminsa julkaissut Shade Empire, Linnanrauniot, Rosy Dream, Lohkare sekä yhteistyössä Rock Academy Kuopion kanssa toteutetun Väinö Stagen ohjelmisto. Väinö Stagella esiintyvät Kuopio Rock Academyn Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade ja Woundstripe, minkä lisäksi jokaisena festivaali-iltana SKYB – Ysäriltä ja takaisin -dj:t tanssittavat festivaalikansaa Kallaveden rannalla.

  Uusista julkaisuista torstaina esiintyvät mm. Happoradio, Lost Society ja Dingo, perjantaina Maija Vilkkumaa ja lauantaina Stratovarius, Atomirotta ja Popeda. Jo aiemmin julkaistuista artisteista torstaina tullaan näkemään mm. rokkiklassikko Apulanta, ruotsalainen melodista metallia, poppia ja elektroa yhdistelevä Amaranthe sekä ”Dark Side”, ”Balboa” ja ”We Are No Saints” -hiteistään tuttu vientitoivo Blind Channel, kun taas perjantaina esiintyvät monsteriyhtye Lordi, Kotiteollisuus sekä superkokoonpano JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL. Lauantain ohjelmaa jo aiemmin julkaistuista artisteista ovat mm. jo 20. kertaa Kuopiorockissa esiintyvä Turmion Kätilöt, yhden harvoista paluukeikoistaan festivaalilla soittava Suburban Tribe sekä Eppu Normaali.

  ***

  ESIINTYJÄT

  The Prodigy (UK), Gene Simmons Band (US), Apulanta, Amaranthe (SWE), Eppu Normaali, Stratovarius, Suburban Tribe, Blind Channel, JJYLLI & KUOPPIS - MUSIC OF KINGSTON WALL, Tarot, Turmion Kätilöt, Maija Vilkkumaa, Happoradio, Lordi, Hardcore Superstar (SWE), Mokoma, Popeda, Kotiteollisuus, Lost Society, Viikate, Dingo, Warmath, Nyrkkitappelu, Krypta, Atomirotta, Temple Balls, Shade Empire, FM2000, rock band from hell, Lohkare, Linnanrauniot, Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade, Woundstripe, SKYB – Ysäriltä ja takaisin

  #kuopiorock #rokkikuuluukaikille

  Facebook | Instagram @kuopiorock

  kuopiorock.fi


  Ikäraja: Suositusikäraja K-12

  Lippujen varausaika 2 päivää.
  Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

  Kuopiorockin ohjelman suositusikäraja on 12 vuotta, mutta kaikenikäinen rokkikansa on tervetullut tapahtumaan.
  Lastenlippu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille. VIP-liput ja anniskelualueet K-18.

  VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:

  • Sisäänpääsyn festivaalialueelle
  • Pääsyn Osuma VIP-alueelle
  • Osuma VIP-passin kaulanauhalla sekä Osuma VIP-rannekkeen
  • Buffetruokailu Osuma VIP-alueella/päivä
  • Osuma VIP-alueen räätälöity ohjelmisto
   Huomioithan, että VIP-lippua ei voi maksaa kulttuurieduilla.

  Lisätiedot: kuopiorock.fi/vip

  SAAVUTETTAVUUS
  Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Lisätiedot TÄÄLTÄ.

  Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

  TURVALLISEMPI TILA
  Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

  RANNEKKENVAIHTO

  Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä, jolloin pääsysi tapahtuma-alueelle sujuvoituu. Ennakkorannekkeenvaihto aikataulut sekä sijainnit löydät alta ”Ennakkorannekkeenvaihto” -sivulta.

  Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

  Rannekkeella voi poistua festivaalialueelta kesken tapahtuman ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

  Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa.

  Ennakkorannekkeenvaihto- ja rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat ja sijainnit:

  KUOPION TORI
  Kuopiorockin ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee Kuopion torilla.

  Tiistai 10:00 – 18:00
  Keskiviikko 10:00 – 18:00
  Torstai 10:00 – 18:00
  Perjantai 10:00 – 18:00

  Matkus Shopping Center
  1.krs DNA myymälän edustalla

  Tiistai 10:00 – 18:00
  Keskiviikko 10:00 – 18:00
  Torstai 10:00 – 18:00
  Perjantai 10:00 – 18:00

  KUOPIOROCK LEIRINTÄALUE - LIPUT & INFO

  Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1).

  Kuopiorockin leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Kuopiorockin asiakkaille.
  Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä festivaalilippu. Festivaalilipun tulee olla voimassa majoitukseen saapumispäivästä festivaalin loppuun asti.

  • 3 päivän lipulla voi leiriytyä torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  • 2 päivän PE-LA lipulla voi leiriytyä perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  • Lauantain päivälipulla leiriytyminen voi leiriytyä lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

  Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei voi leiriytyä Kuopiorockin leirintäalueelle.

  Huomaathan, että leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta. Alaikäiset festivaalivieraat voivat majoittua leirinnässä yhdessä täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Henkilöllisyystodistus tarkistetaan tarvittaessa leirintäalueen vastaanotossa.

  Lisätiedot leirintäalueesta: www.kuopiorock.fi/info/majoitus

  LEIRINTÄLIPPU (TO-SU)
  Leirintälippu oikeuttaa sisäänpääsyn leirintäalueelle.
  Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla tai vierailevalla tulee olla oma leirintälippu, joka vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä.

  Huomioithan, että sinulla tulee olle myös festivaalilippu, joka on voimassa majoitukseen saapumispäivästä festivaalin loppuun asti

  TELTTAPAIKKA: NORMAALI/PUOLIJOUKKUETELTTA (TO-SU)
  Telttapaikka lipulla voit tuoda ja pystyttää oman teltan Kuopiorockin leirintäalueelle.
  Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.
  Telttapaikka lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. Telttapaikat ovat sähköttömiä.

  AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
  Autopaikkalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään, teltan läheisyyteen yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon, jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana.

  Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, Kuopiorockilla ei ole erillisiä parkkipaikkoja.

  KARAVAANIPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
  Karavaanilipulla voi tuoda karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) leirintäalueelle ajalle torstai-sunnuntai.

  Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
  1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
  2) karavaanivaunu sekä vetoauto
  tai
  3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

  Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

  MATKAAJAPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (TO-SU)
  Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon ajalle torstai-sunnuntai. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

  Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

  Väinölänniemi
  70100, Kuopio