EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 13.5.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Simon Zion & Ville Luukkonen Trio

East Coast Jazz Club: Simon Zion & Ville Luukkonen Trio Liput

Simon Zion & Ville Luukkonen Trio sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio liveyleisön kanssa

Simon Zion on suomalaissyntyinen kitaristi, laulaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on asunut valtaosan elämästään Ruotsissa. Siellä hänet tunnetaan ensisijaisesti menestyksestään Ruotsin Idols -ohjelmassa, jonka jälkeen hän on kuitenkin julkaissut aktiivisesti musiikkia hyvin laajalla skaalalla aina perinteisestä jazzmusiikista psykedeeliseen rockiin saakka työskennellessään aktiivisesti Tukholman ja Los Angelesin välillä.

kotkajazz.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Liput ovelta, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön sisäänkäynti sekä WC-tilat. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.