EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Dave Lindholm, Juippi & Juippi

Dave Lindholm, Juippi & Juippi Liput

Suomalaisen rockin legendaarisimpiin nimiin ja suurimpiin siirtolohkareisiin lukeutuva Dave Lindholm saapuu Bar Looseen keikalle perjantaina 10.5. Monipuolisena laulaja-lauluntekijänä sekä virtuoosimaisena kitaristina tutuksi tulleen Lindholmin vuonna 1972 alkanut levytysura pitää sisällään monenlaista materiaalia aina omintakeisesta rockista juurevaan bluesiin ja akustiseen tunnelmointiin.

Jazzikansa tulee, Pieni ja hento ote, Puhelinlasku on mun, Tätä iloista siltaa, Joo, joo, mä rakastan sua, Puhtaat laivat, Sä avasit oven, Tupakka, viina ja villit naiset. Lista Dave Lindholmin tunnetuimmista ja rakastetuimmista kappaleista on pitkä, ja niistä on muodostunut vuosien saatossa olennainen osa suomalaisen musiikin DNA:ta. Nyt kyseisistä lauluista ja Lindholmin taituruudesta on mahdollisuus päästä nauttimaan pienessä ja intiimissä klubiympäristössä, kun mastro saapuu paikalla ja antaa kitaransa laulaa.

Illan avaa Mikko Perkoilan ja Jukka Haikosen muodostama duo Juippi & Juippi, joka esittää akustisin soittimin ja vuosikymmenten kokemuksella amerikkalaisperäistä folk/kantri/blues/bluegrassmusiikkia. Juippi & Juippi julkaisi viime vuoden toukokuussa albumin Muovijeesus ja muita amerikan ihmeitä, joka sisältää amerikkalaisia lauluja n. 100 vuoden ajalta. Suomennettuina ensi kertaa tai uusina suomennoksina.

Aikataulu:
20:00 ovet
20:30 Juippi & Juippi
21:30 Dave Lindholm

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 23 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 11.5.2024 20:00.