EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14.5.2024  /  Kino Tapiola  /  Espoo

Leffailta Atte Harjanteen ja Rosa Meriläisen eurovaalikampanjan tueksi

Leffailta Atte Harjanteen ja Rosa Meriläisen eurovaalikampanjan tueksi Liput

Atte Harjanne ja Rosa Meriläinen ovat ehdolla kevään europarlamenttivaaleissa, jonka tiimoilta järjestetään rento luontopolitiikan värittämä leffailta tiistaina 14. toukokuuta Kino Tapiolassa. 

Leffaillassa esitetään ohjaaja Virpi Suutarin elokuva Havumetsän Lapset. Leffaillan aikana osallistujat pääsevät tapaamaan eurovaaliehdokkaita ennen elokuvaesitystä sekä kuulemaan ohjaaja Virpi Suutarin alustusta klo 17-18:00. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 16.30. 

Tilaisuus on K-18.Leffaillalla kerätään varoja Aten ja Rosan eurovaalikampanjoihin, joten lippujen hinnat tähän esitykseen ovat tukihinnoiteltuja. Tapahtuman osallistujien nimiä ei julkaista. Tule mukaan tapaamaan ehdokkaita ja viettämään iltaa kiinnostavan dokumentin parissa vaalityötä tukien.

Atte Harjanne: atteharjanne.fi
Rosa Meriläinen: www.rosamerilainen.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:30
Showtime 17:00

Paikat ovat numeroituja istumapaikkoja

Esityksen kesto 1h 32min.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Lisätietoja esteettömyydestä voit lukea täältä