EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tiketin lahjakortti

Tiketin lahjakortti Liput
Katso tapahtuma- ja järjestäjäkohtaiset kortit - kuva ja linkki

Tiketin lahjakortti tuo iloa yhtälailla festarieläimille, klubidiggareille, teatterin ystäville, museokävijöille, urheiluhulluille kuin ruoan ja taiteen rakastajillekin. Tämä lahja sopii kaikenlaisen kulttuurin ystäville ja on varmasti saajansa näköinen!

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin tapahtumiin ja tuotteisiin myyntipisteissä sekä verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin myyntipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Maksa lahjakortti valitsemallasi maksutavalla. Lahjakortin voi noutaa myyntipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa, mobiililippuna puhelimeen tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortin voi ostaa itselleen henkilökohtaisella kulttuuriedulla. Huomaathan, että kulttuurimaksutavoilla voit maksaa vain yhden lahjakortin .

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.

 

Tiketti
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki