EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  Kino Marilyn  /  Loviisa

Heikki Vilja ja Tomi Haustola - Yhdessä ja erikseen

Heikki Vilja ja Tomi Haustola - Yhdessä ja erikseen Liput

Televisiosta tutut Tomi ja Heikki viihdyttävät yleisöä lavalla yhdessä ja erikseen, tarjoten yleisölle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa on mukana ripaus vuorovaikutusta.

Tomi päästelee uusitulla setillään koomisia höyryjä ulos omalle tyylilleen uskollisesti – siististi ja ilman turhia kirosanoja. Heikki taas valoittaa jälleen mitä kaikkea outoa hänen päässään liikkuu. Luvassa on vauhdikasta menoa ja outoja tilanteita, sekä kenties myös turhia kirosanoja.

Tomi ja Heikki ovat kumpikin tehneet stand upia jo yli viidentoista vuoden ajan. Ammattilaisklubien lisäksi he ovat tulleet tutuksi televisiosta mm. YLEn Naurun Tasapaino – ja Nelosen Stand Up!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Kesto n. 2h.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: p. 0407430003

Kino Marilyn
Kuningattarenkatu 17, 07900, Loviisa