EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Elliott Webb, Oujee, Klara LaFleur

Elliott Webb, Oujee, Klara LaFleur Liput

Elliott Webb

Elliott Webb on suomalais-yhdysvaltalainen artisti, taiteilija ja tuottaja. Webbin musiikissa retrovaikutteinen rock ja pop sulautuvat moderniin neo-psykedeeliaan, luoden ainutlaatuisen ja ajattoman äänimaailman.

Yhtyeensä kanssa Webb on kerännyt kiitosta energisestä ja läsnäolevasta live-esiintymisestä. Elävänä Webbin musiikki nousee lavalle 4-henkisen kokoonpanon voimin.

 

Oujee

Suomirokin nuori sarvipää. Oujee on isoisän vanha pystypiano, huikka Jaloviinaa Lalliksen nurkalla, haavojen havinaa ja honkien huminaa, kontion murinaa, ukon vasamia ja ryöhäävän saunan kiukaan mustat kivet.


Klara LaFleur

Klara LaFleur on uuden polven kitarapopyhtye, jonka musiikissa japanilaisen popin herkkyys yhdistyy shoegazen unenomaiseen rouheuteen.

Yhtyeen debyyttialbumi ”And She Caught a Glimpse of the Ocean” on sikermä visuaalisia ja kauniita välähdyksiä yksinäisyyden ja rakkauden rajapinnasta. Levyn kappaleet kuvastavat leikkiä ja mielikuvitusta, kehoa ja mieltä, jotka myrskyävät kuin loputon meri.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .