EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 12.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

LIAMOO (SWE)

LIAMOO (SWE) Liput

Ruotsin merkittävimpiin pop-artisteihin lukeutuva LIAMOO esiintyy On The Rocksissa toukokuussa!

LIAMOO teki läpimurtonsa vuonna 2016, kun hän voitti Idolin ja valloitti ruotsalaisen yleisön sydämet. Hänen debyyttisinglensä "Playing With Fire" nousi nopeasti listoille ja vuonna 2018 hän julkaisi debyytti-EP:nsä. Hän esiintyi myös vierailevana artistina DJ John de Sohnin hitissä "Forever Young", jota on sittemmin striimattu Spotifyssa yli 133 miljoonaa kertaa.

Samana vuonna LIAMOO debytoi Melodifestivalenissa itse kirjoitetulla kappaleella "Last Breath", joka varmisti hänelle finaalipaikan. Vuonna 2019 hän loisti jälleen duetolla "Hold You" yhdessä Hanna Fermin kanssa, ja vuonna 2022 hän varmisti kolmannen suoran valintansa finaaliin hitillä Bluffin.

LIAMOO esitteli lauluntekijänlahjojaan Melodifestivalenissa myös vuonna 2023 kappaleella "Royals", jonka esitti Paul Rey ja joka myös pääsi suoraan finaaliin. Kulunut vuosi on ollut LIAMOOlle erittäin jännittävä. Melodifestivalenissa saavutetun lauluntekijän menestyksen lisäksi hän on ihastuttanut yleisöä lähes 50 live-esiintymisessä ja tehnyt kansainvälistä yhteistyötä puolalaisen poptähden KUBAn kanssa kappaleessa "Running With Lightning". Kappale on tällä hetkellä kovassa nosteessa Puolassa, ja se on radiotaulukoiden top 15 -listalla.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 12.5.2024 19:00.