EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 12.5.2024  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Vierailu: Beating McEnroe by Hossu

Vierailu: Beating McEnroe by Hossu Liput

John McEnroe hallitsi miesten tennistä vuosina 1981-85. Hän oli myös tunnettu tulisuudestaan ja huonokäytöksisyydestään. Vuonna 1981 oli historiallinen turnaus, jossa Björn Borg ja McEnroe kamppailivat Wimbledonin maailmanmestaruudesta Björn Borgin viiden yhden jaksoisen mestaruuden jälkeen.

Esitys kertoo tästä, Wimbledonin tenniksen turnauksesta vuonna 1981 sekä Hossun kilpailuvietistä. Sekä eräästä englantilaisesta näyttelijästä, joka on yhtä karismaattinen ja kaunis kuin Björn Borg.

Alkuperäinen Beating McEnroe on näyttelijä Jamie C Woodin luoma teos kymmenen vuoden takaa. By Hossu on omanlaisensa versio siitä vuonna 2023.

Niina Hosiasluoma on teatteritaiteilija ja Teatteri Takomon ensemblen jäsen. Hän sai näyttelijäliiton Vuoden teatterinäyttelijä – palkinnon vuonna 2017. Vuonna 2021 Niina Hosiasluoma voitti Oulun Valtakunnallisen monologikilpailun sooloesityksellään ”Minä olen Hossu”, joka nähtiin myös Teatteri Telakan vierailuohjelmistossa.

www.teatteritelakka.fi


Aika: klo 17:00

Kesto 45 minuuttia.

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Teatterialan ammattilaiskorteilla liput esityksiin 12 € kpl, max. 2 lippua per kortti.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen [email protected] varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kaikukorttilippujen tiedustelut ja varaukset voi tehdä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kaikukortti-lippuja voi tiedustella myös suoraan ovilipunmyynnistä ilman ennakkovarausta. Lisätietoja Kaikukortista: www.kaikukortti.fi

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Myynti loppuu 12.5.2024 16:00.