EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Love Is Punk -klubi: Rasvamaksa, Paha Lampi, „77"

Love Is Punk -klubi: Rasvamaksa, Paha Lampi, „77

Rakkauden ja kapinan yhdistävä Love Is Punk -klubi valtaa keväällä Helsingin On The Rocksin. Klubi esittelee uusia mielenkiintoisia tulokkaita ja paikkansa vakiinnuttaneita esiintyjiä.

Klubin lavalle nousee vuonna 2016 perustettu tamperelainen punk/thrash/metal-yhtye Paha Lampi, joka on muun muassa soittanut Huoran syyskiertueella lämmittelijänä vuonna 2023. Bändiltä on tulossa lähiaikoina uutta materiaalia.

Illan viimeisenä esiintyy kuusihenkinen Rasvamaksa, joka sekoittaa surutta hardcorea ja punkkia. Bändi on niittänyt melkoisesti mainetta poikkeuksellisen energisellä livemenollaan. Love Is Punk Recordsille levyttävä Rasvamaksa julkaisi syksyllä 2023 odotetun debyyttialbuminsa Muutakin kuin muisto.Hyviä arvosteluja kerännyt levy valittiin yhdeksi vuoden 2023 parhaista albumeista Kaaoszinen toimittajien listauksessa.

Illan kolmas esiintyjä „77" ammentaa punkkiinsa ainekset nimensä mukaisesti alkuräjähdyksen ajoilta. Vetreiden veteraanien CV:stä löytyvät mm. Ne Luumäet ja Pelle Miljoona.Viime vuonna bändi julkaisi viisi singleä, tänä vuonna on pitkäsoiton vuoro.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.