EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Dyecrest, Deathropy, Levian

Dyecrest, Deathropy, Levian Liput

Tule kokemaan kolmen laadukkaan metallibändin ilta Skenesaliin!

Dyecrest
Dyecrest on pitkän linjan melodisen metallin puurtaja Etelä-Savon sydämestä Ristiinasta ja se tunnetaan energisistä live-esiintymisistään. Bändiltä julkaistiin syyskuun 2023 lopussa järjestyksessään neljäs pitkäsoitto ”Once I Had a Heart”, jota bändi pitää selkeästi uransa onnistuneimpana kokonaisuutena. Levy onkin saanut hyviä arvosteluja ympäri eurooppaa.

Dyecrest ammentaa musiikkiinsa vaikutteita niin perinteisen heavy metallin kentältä kuin myös progressiivisemman modernin metallin maailmasta ja keittää näistä aineksista oman iskevän keitoksensa.

Dyecrest koki kesällä 2023 kokoonpanomuutoksen, kun bändi sai uudeksi laulajakseen lappeenrantalaisen Heidi Aaltosen. Dyecrest-leirissä ollaan uudesta alusta innosta piukeina, ja bändillä onkin jo useita keikkoja vuodelle 2024 sovittuna mm. John Smith Rock Fest.

Alkuvuodesta tulee myös kuluneeksi tasan 20 vuotta Dyecrestin debyyttialbumin ”The Way of Pain” julkaisusta, joka vei Dyecrestiä myös Suomen rajojen ulkopuolelle, kun bändi kiersi kuusi viikkoa pitkin Eurooppaa Yhdysvaltaisen W.A.S.P.in lämmittelijänä.

Helmikuussa 2024 julkaistulla singlellä, ”Dreaming of Vengeance”, Dyecrest esittelee uuden solistinsa Heidin ensi kertaa virallisella julkaisulla.

Instagram @ dyecrestband
Facebook @ dyecrestband

Spotify @ dyecrestband

Deathropy
Mikkeliläinen melodeath-viisikko Deathropy julkaisee uuden albuminsa 2.2.2024 ja saapuu sopivasti ensimmäiselle Vantaan keikalleen esittelemään tuoretta materiaalia! Tätä tiukkaa riffittelyä on päästy toistaiseksi todistamaan itä-Suomessa, mutta pelkästään Spotify-kuunteluiden perusteella Deathropy on jo hyvin noteerattu useammassa ilmansuunnassa!

Instagram @ deathropy
Facebook @ deathropy
Spotify @ deathropy

Levian
Levian on kepeän raskas, Helsinki-Karvia akselilla operoiva metalliyhtye. Mittaustavasta riippuen bändin historia mahtuu kahteen, kahteentoista tai 20:een vuoteen, joiden jäljiltä jo pitkään kypsynyt ilmaisu purkautui demojulkaisuiksi 2022. Tätä painokasta ja äkkiväärää suomenkielistä on valmisteltu jo runsas tuotanto, josta vain ripaus on vasta tarjolla Spotifyssä!

levian.band

Skenesali:
Instagram | Facebook

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 11.5.2024 19:00.