EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

PRPL EXPERIENCE

PRPL EXPERIENCE Liput

PRPL EXPERIENCE TAVASTIALLA 

Tanssiesitykset ja klubi-illan fuusioiva PRPL EXPERIENCE valtaa Tavastia-klubinn perjantaina 31.5.2024!

Kahdesti aiemmin järjestetty PRPL EXPERIENCE on täyttänyt klubit ja tuonut saman katon alle tanssijat, tanssista nauttivat ja musiikin suurimmat ystävät. Tapahtuman pää ohjelmanumerona ovat PRPL-tanssiryhmän tanssiesitykset, joita nähdään illan aikana kolme! Esitykset ovat täynnä energiaa, tarkkaan hiottuja ja toisistaan täysin poikkeavia.

Mikäli aiempiin kertoihin on uskomista, niin luvassa on silmiä ja korvia hivelevä kokonaisuus, josta puhutaan taas kuukausia eteenpäin.

Iltaa liikuttaa ja tunnelmaa ylläpitää Suomen parhaimpien dj:tten showcase setit ovien avaamisesta pilkkuun asti! Illan DJ:nä toimivat The Fix -illan residentteihin kuuluva, R&B:stä ja vaihtoehtoisesta klubimusiikista inspiroitunut SAPPHIRE, sekä vahvasti afro- ja amapiano-vaikutteista ammentava HAMM.

Ilta kirjaimellisesti starttaa kesän 2024, joten ota frendit kainaloon, nappaa liput ja tulkaa yhdessä nauttimaan kevään parhaista bileistä!

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .