EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Aatulove, LukaBo

Aatulove, LukaBo Liput

AATULOVE

There’s no love like Aatulove.

Aatuloven musiikki on energisen melankolista emo pop/iskelmää, jonka teksteissä käsitellään suorasanaisesti artistin omaa tunne-elämää sekä pohdiskellaan ympärillä
vilisevää maailmaa. Aatulove on sopiva sekoitus oikean elämän harmaata konkretiaa ja värikkäillä kasvomaaleilla maalattua taidetta. Laajasta katalogista löytyy muun muassa viime lokakuussa julkaistu albumi ”LOVEYOUAATU” sekä maaliskuussa TikTokin kautta suureen suosioon noussut single ”Särkyvää”, joka nousi Suomen virallisella singlelistalla parhaimmillaan aina sijalle 24. Artistin räiskyvissä live-esityksissä lavalla nähdään Aatuloven lisäksi DJ KANE sekä kitaristi Samu Telen.

LUKABO

Juuri keväällä debyyttialbuminsa julkaissut LukaBo ei jätä yleisöä kylmäksi anteeksipyytelemättömällä live-show’lla. LukaBo’n lahjakkuudesta ja itsevarmuudesta huolimatta, kyseessä ei ole yhden miehen näytös, vaan artisti tuo mukanaan live bändin, jotta keikkakokemus olisi vielä mieleenpainuvampi.
Vahvan kitarataustan omaava artisti ottaa vaikutteita raskaammasta musiikista ja yhdistelee sitä tämän päivän pop ja trap soundimaailmaan.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .