EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.5. - La 22.6.2024  /  TikettiStream  / 

Helsinki Lit - livestream

Helsinki Lit - livestream Liput

5

Käännöskirjallisuusfestivaali Helsinki Lit 10 vuotta

Striim Savoy-teatterista 24.-25.5. 2024

10-vuotisjuhliaan 24.-25. toukokuuta viettävän Helsinki Lit -käännöskirjallisuusfestivaalin ohjelma striimataan suuren kysynnän vuoksi. Striimin toteuttaa Helsinki Litiä järjestävä Helsingin Kirjallisuusfestivaali ry yhdessä monikamerakuvauksesta huolehtivan Flux Productionsin kanssa. Helsinki Lit myi tämän vuoden fyysiset lippunsa viime vuosien tapaan loppuun jo pari kuukautta sitten.

Helsingin Savoy-teatterissa järjestettävän Helsinki Lit -käännöskirjallisuusfestivaalin 10-vuotisjuhlan ohjelmassa on odotetusti kansainvälinen joukko kirjailijoita maailman huipulta. Tänä vuonna vieraiksi saapuvat yhdysvaltalaiset Elizabeth Strout ja Nathan Hill, ukrainalainen Andrei Kurkov, ruotsalaiset Thella Johnson, Johanna Frid ja Nicolas Lunabba, norjalainen Maja Lunde, argentiinalaiset Mariana Enriquez ja Camila Sosa Villada, taiwanilainen Kevin Chen, kanadalais-uusiseelantilainen Eleanor Catton sekä palestiinalainen Adania Shibli.

Helsinki Lit juhlii toukokuussa 10-vuotista taivaltaan Suomen suurimpana käännöskirjallisuusfestivaalina. Helsinki Litissä on vuosien varrella vieraillut kymmeniä kansainvälisiä kirjalijatähtiä Nobel-voittajista Booker- ja Pulitzer-palkittuihin.

Vierailevat kansainväliset kirjailijat kohtaavat tutun tavan mukaan Savoyn lavalla kotimaisia kirjailijoita, toimittajia ja kulttuurivaikuttajia: Elizabeth Stroutia haastattelee tuore Finlandia-voittaja, kirjailija Sirpa Kähkönen, Nathan Hillin kanssa keskustelee kirjailija Juha Itkonen, Andrei Kurkov tapaa toimittaja Anna-Lena Láurenin, Thella Johnsonia haastattelee kirjailija Kjell Westö, Johanna Fridin vastaparina nähdään toimittaja Laura Friman, Maja Lunde kohtaa kirjailija, kirjallisuudentutkija Iida Turpeisen, Nicolas Lunabba keskustelee kirjallisuus- ja taidekriitikko Aleksis Salusjärven kanssa, Mariana Enríquez jakaa aiheitaan jännityskirjailija Marko Hautalan kanssa, Camila Sosa Villada tapaa kirjailija Silvia Hosseinin, Kevin Cheniä haastattelee toimittaja ja Helsingin Kirjamessujen ohjelmapäällikkö Ville Blåfield, Eleanor Cattonin kanssa keskustelee toimittaja Hanna Nikkanen ja Adania Shiblin kanssa myös hänen kirjojaan kääntänyt suomentaja-tulkki Sampsa Peltonen.

OHJELMA JA AIKATAULU

PERJANTAI 24.5.

17.00 Thella Johnson – Kjell Westö
17.40 Johanna Frid – Laura Friman
18.10 Mariana Enriquez – Marko Hautala
18.50 Tauko, signeeraukset
19.10 Andrei Kurkov – Anna-Lena Laurén
19.50 Nicolas Lunabba – Aleksis Salusjärvi
20.20 Elizabeth Strout – Sirpa Kähkönen

Lauantai 25.5.

12.30 Kevin Chen – Ville Blåfield
13.00 Maja Lunde – Iida Turpeinen
13.40 Camila Sosa Villada – Silvia Hosseini
14.20 Tauko, signeeraukset
15.20 Jarl Hellemann -palkinnon jako
15.30 Eleanor Catton – Hanna Nikkanen
16.10 Nathan Hill – Juha Itkonen
16.50 Adania Shibli – Sampsa Peltonen

helsinki-lit.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Striim-lippu

Voit osallistua esitykseen live striimin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan keikkaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live striim alkaa perjantaina 24.5.2024 klo 17.00 ja lauantaina 25.5.2024 klo 12.30. Lähetys aktivoituu noin 15 minuuttia aikaisemmin. Live striimista jää myös tallenne katsottavaksi.

Striim-liput ovat myynnissä ja tallenne katsottavissa lauantaihin 22.6.2024 klo 23:59 saakka.

Näin katsot striimin:

Katselu tapahtuu osoitteessa https://tiketti.stream/fi/

Pääset katsomaan striimin syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Striim toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten striimiä ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa striim ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Striimia on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii Chrome-selaimella tietokoneella ja Android-laitteilla.


Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu – Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

Lippukoodi on jo käytetty – Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. – Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta tallenteen resoluutio pienemmäksi.

Katselulaitteen vaihtaminen – stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

HUOM. Lähetystä ja tallennetta voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestinä, älä sulje selainikkunaa ennen kuin olemme vastanneet.

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-21 ja su 11-19.