EN  FI  SV
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Official tickets to concerts, festivals, sports events, theater and live stream events from Tiketti webstore.
WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.

Fri 24.5. - Sat 22.6.2024  /  TikettiStream  / 

Helsinki Lit - livestream

Helsinki Lit - livestream Tickets

Livelähetys on päättynyt. Tallenne on heti katsottavissa. Tallenteen voi katsoa 22.06.2024 klo 23:59 saakka.

Näin katsot tallenteen

Tallenteen katselu tapahtuu tällä sivulla.

Pääset katsomaan tallenteen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Tallenne toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chrome, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten tallennetta ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa tallenne ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet tallenteen telkkarissa

Tallennetta on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii Chrome-selaimella tietokoneella ja Android-laitteilla.

Toimintaohjeita tallenteen katsomiseen

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu – Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

Lippukoodi on jo käytetty – Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. – Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta tallenteen resoluutio pienemmäksi.

Katselulaitteen vaihtaminen – stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

HUOM. Lähetystä ja tallennetta voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden Facebook Messengerillä klikkaamalla tätä linkkiä: Asiakaschatti - Facebook Messenger . Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-21 ja su 13-21.


helsinki-lit.fi


Age limit: All ages

You can watch the broadcast by entering your 13-digit entry code into the spot above. You can watch the stream event on this website: tiketti.stream. The concert stream start Friday 24.5.2024 at 17:00 and Saturday 25.5.2024 at 12.30. Stream starts approximately 15 minutes before the event begins.

Stream ticket and the recording will be available onlinen until the Saturday 22.6.2024 at 23:59.

How to watch stream

You can watch the stream website https://tiketti.stream/fi/

You can watch the broadcast by entering your 13-digit entry code into the spot above.

Broadcast works on modern devices including computers, phones and tablets and on most common browsers such as Chrome, Safari and Firefox. Internet Explorer no longer counts as a browser, so the broadcast doesn’t work on it.

It’s possible that the broadcast doesn’t work at all on Smart-TV’s browsers.

How to view the stream on TV


Connect your device (computer, phone or tablet) to your TV with the HDMI cord or mirror the broadcast for example with AppleTV.

Chromecast works only if it’s connected between TV and computer.

Instructions for viewing the broadcast

Code can’t be entered because only a white screen is visible – make sure your browser isn’t blocking JavaScript. Remove all blockers from browser.

The broadcast isn’t visible when the event starts – refresh the browser and re-enter your code if needed.

The broadcast keeps pausing or there’s no sound – stop the record for a moment and start it again. If your problem didn’t dissapear, check your device’s internet connection and sound settings. There might be problems if your connection is slow or unstable.

Switching the device you’re viewing on – Stop the broadcast and close the browser. Open browser again and TikettiStream on a new device.

How to contact us

The fastest way to contact our customer service is through Facebook Messenger:  Asiakaschatti - Facebook Messenger . Explain your problem and tell us your enter code, so we can help you immediately.

If you are not logged in to messenger or you want to use it as a guest, please don’t close the browser tab before we have replied.

You can always reach our customer service throughout the whole broadcast and otherwise Monday to Saturday 9-21 and Sunday 11-19.