EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Pelko, TAMS

Pelko, TAMS Liput

PELKO

Olemme helsinkiläinen traumarock-yhtye, joka on luonut nahkansa. Uuden kokoonpanomme intensiiviset esiintymiset ovat keränneet sellaisia kehuja kuin “jumalauta täähän on Dark Abba!”. Parhaillaan valmistelemme bändin kolmatta pitkäsoittoa, jonka teemoina ovat luontokato, ihmisen syyllisyys, oravanpyörä, eläinten tunteet ja tietysti maailmanloppu. Levyltä julkaistaan huhtikuussa ensimmäinen single “Ettei putoa”. Me olemme kiihkeitä, me olemme katarttisia; me olemme sinun puolellasi.


TAMS

Karkkisia synasoundeja, tarkkoja melodioita ja raastavia sanoituksia. Niistä on synthpop-artisti Tamsin musiikki tehty. Tams julkaisee tänä keväänä uuden, omalla nimellään varustetun albumin, jolla jatkaa menestyksekästä vaihtoehtodiscon tietä. Edelliset julkaisut pvat keränneet huomiota musiikkimedioissa ja saaneet radiosoittoa, mutta tinkimätön diy-artisti tekee silti musiikkinsa edelleen itse ja omalla tavallaan. Tamsin musiikin tahtiin ei voi kuin vain joko itkeä tai tanssia, ja kuulijasta riippuu kumpi se niistä on vai molemmat.

Tamsista sanottua: ”Moderni Leevi & The Leavings. Kaunista, viipyilevää ja sopivan mystistä.” -YleX ”Tams hurmaa, häikäisee ja hämmentää.” -Soundi ”Pakkohan tässä on hattua nostaa.” -Rumba


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 25.5.2024 19:00.