EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 2.6.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour

Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Liput

Keikan lipunmyynti alkaa perjantaina 26.1.2024 klo 10:00.

Rap-sensaatio Sematary ja Hounted Mound saapuu kesäkuussa Suomeen

Kaliforniasta maailmalle ponnistaneen Semataryn ainutlaatuinen äänimaailma on sekoitus kaikkea 2010-luvun drillistä alternativeen ja metalliin, ottaen myös vaikutteita witch housesta. Artistia on vaikea niputtaa yhteen genreen, mikä ei ole kuitenkaan hidastanut vahvassa nosteessa olevaa artistia. Spotifyn ja Apple Musicin sadat miljoonat striimaukset osoittavat, että hänen monimuotoinen tyylinsä on nimenomaan vahvuus nykyisellä musiikkikentällä. Sematarya kuunnellessa ei tule yllätyksenä, että hänen esikuvikseen mainitsemia artisteja ovat mm. Chief Keef, Yung Lean sekä Black Kray.

SoundCloudista ja Tumblrista kulttimaineeseen noussut artisti tunnetaan synkän uhkaavasta tyylistään, joka näkyy hänen kaikessa toiminnassa sosiaalisesta mediasta albumin kansiin ja sanoituksiin. Semataryn piinaavan synkän soundin säestämät sanoitukset ovat yliluonnollisen sekavia, väkivaltaisia ja jopa pelottavan tunnerikkaita. Usein sanoituksiin on kuitenkin kätketty pintaa syvempiä merkityksiä ja esimerkiksi artistin vahvoja poliittisia kannanottoja.

Iso osa Semataryn brändiä ja nousukiitoa on ollut hänen ympärilleen koottu kollektiivi Haunted Mound, josta on noussut underground-ilmiö. Sematary kontrolloi vahvasti koko kollektiivin ulosantia ollen vahvasti mukana kaikessa visuaalisesta ilmeestä uusiin kiinnityksiin ja julkaisuihin. Kulttimaista faniyhteisöä kuvastaa hyvin kollektiivin vaatebrändin suosio. Suuretkin tuotteiden myyntiinpanot myyvät lähes poikkeuksetta loppuun vain minuuteissa.

Artistin nousukiito ei ole hidastunut viime vuosina ja loppuunmyytyjä keikkoja on kertynyt ympäri maailmaa. Viimeisimpinä saavutuksina artisti on kiertänyt uransa isoimpia areenoja $uicideboy$:in mukana Yhdysvaltojen Grey Day Tourilla. Tämän lisäksi vuoden 2023 kruunasi yhteistyö oman esikuvan Chief Keefin kanssa. Artistien ja FTP Recordsin yhteistuotos “...Fuck The World” julkaistiin 1.1.2024.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .