EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 17.10.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Trentemøller (DK)

Trentemøller (DK) Liput

Rajoja rikkova monilahjakkuus Trentemøller palaa lokakuussa Suomeen

Tanskalainen Trentemøller on saavuttanut viimeisten 25 vuoden aikana arvostusta ainutlaatuisilla äänimaisemillaan ja ikimuistoisilla melodioillaan. Yli 500 esiintymistä maailmanlaajuisesti ovat vakiinnuttaneet artistin aseman alansa todellisena mestarina. Trentemøller yhtyeineen esiintyy Helsingin Tavastialla torstaina 17. lokakuuta. 

Trentemøllerin genrerajoja rikkova musiikki edustaa jatkuvasti kehittyvää sarjaa teemoja ja julkaisuja, joista jokainen kuvastaa seuraavaa lukua hänen taiteellisella matkallaan. Artisti tutkii teoksissaan kontrasteja ja paradokseja, mitkä näkyvät myös hänen albumeillaan. Trentemøllerin musiikki liittyy usein muistoihin ja muistamiseen, mutta hän välttää nostalgiaa lisäämällä kappaleisiinsa nykyaikaisia elementtejä. Trentemøllerin ensimmäinen täyspitkä albumi, vuonna 2006 julkaistu ”The Last Resort” oli artistin läpimurto laajemman yleisön tietoisuuteen. Vuonna 2022 ilmestynyt ”Memoria” on järjestyksessään artistin kuudes studioalbumi.

Uudemmassa tuotannossaan Trentemøller esittelee synkkiä, introspektiivisia kappaleita, jotka yhdistelevät muun muassa motorik:ia, noise rockia, sekä dream- ja elektronista poppia. Artisti on jatkanut työskentelyä tuttujen aiheiden parissa, kuten pohjoisen ympäristön kotoisat vastakohdat: valo ja pimeys, turbulenssi ja tyyneys, viileä purevuus ja lohduttava lämpö. Viime vuosina Trentemøller on jatkanut yhteensä yli sadan remix-julkaisun listaansa artistien, kuten Tricky, Depeche Mode ja Franz Ferdinand kanssa.

Trentemøller tunnetaan keikoista, jotka rikkovat odotuksiamme livemusiikilta. Bändiin kuuluvat Disa Jakobs (laulu, kitara ja syntetisaattori), Silas Tinglef (rummut ja kitara), Brian Batz (kitara), Jacob Haubjerg (basso) sekä Anders Trentemøller (syntetisaattori). Olet sitten pitkäaikainen fani taikka uudempi ihailija, Trentemøllerin taianomaista live-esiintymistä ei kannatta ohittaa.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 19.10.2024 19:00.