EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

VIIVI, Haidi

VIIVI, Haidi Liput

VIIVI on vuonna 2021 läpimurron tehnyt artisti, joka palkittiin tuona kyseisenä vuonna myös Vuoden tulokkaana Emma Gaalassa. Jo tuplaplatinaa striimannut esikoisalbumi Parisuhdehautausmaa julkaistiin vuonna 2022, ja sen jälkeen artisti on hurmannut yleisöä keikkaillessaan ympäri Suomea.

VIIVI:n kappaleita on striimattu yhteensä jo yli 65 miljoonaa kertaa. Kappale USA on saavuttanut triplaplatinaa. Samalta esikoisalbumilta löytyvät myös kappaleet Lääke ja Hyväuskoinen, jotka ovat ylittäneet tuplaplatinarajan.

VIIVI teki yhdessä Robin Packalenin kanssa suomalaista musiikkihistoriaa yhteisellä Ihana kipu duettokappaleella, joka jo heti julkaisupäivänään rikkoi tämän vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen. Ihana Kipu on mukana live-esiintymisissä ja usein artistit ovat tehneet yllätysvierailuja toistensa keikoille.

Loppuvuodesta 2023 radiosoittolistojen kärjessä useita viikkoja on keikkunut JVG:n kanssa tehty kappale Mitä näil korteil saa?

VIIVIN keikoista on muodostunut valtavia yhteislaulutilaisuuksia, joita lavalta mestaroi valovoimainen VIIVI.

Pohjanmaalta kotoisin oleva Haidi on uuden sukupolven pop-artistien joukkoon kuuluva laulaja. Haidi tarjoilee vahvojen melodioiden ja kitaroiden siivittämää synapoppia. Haidi on juuri julkaissut Takas hetkiin debyyttialbumin, jonka kappaleet nostavat esiin elämän tärkeitä käännekohtia – hetkiä, joissa kaikki muuttuu ja maisema saa uudet värit. Tunnelma vie kuulijan lakeuden tähtitaivaan alle, kaupunkiasuntoihin, graniittiportaille ja takaisin nuoruuden hiekkateille.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Aika: Ovet klo 18:30

Ikärajaton, rajattu anniskelualue K-18.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa

***

Myynti loppuu 11.5.2024 18:30.