EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.5.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Steve ’n’ Seagulls

Steve ’n’ Seagulls Liput

Steve ’n’ Seagulls kääntää kevään kesäksi House of Olafilla toukokuussa! Näitä veturitallitansseja ei kannata missata!

Steve’n’Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye. Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin, mutta lähimpänä lienevät newgrass, country, rock, ja ainakin soitinnuksen osalta myös bluegrass. Keikoilla nähtävä soitinarsenaali on alusta asti ollut erittäin laaja; banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muut soittimet vaihtuvat bändiläisten käsissä välillä jopa lennosta. Ajan myötä yhtyeestä on hioutunut timantinkova ja tunnelman laipioon nostava kokonaisuus, joka kiertää ympäri maapallon välittämässä yleisölle musiikin ilosanomaa suoraan kylmästä pohjolasta. Jos yhtye aluksi tunnettiin rock- ja metal-klassikoiden uudelleen sovittamisesta, on yhtye kolmella viimeisellä levyllään esitellyt kansainväliselle yleisölleen myös omaa tuotantoa.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Showtime 22:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla keikkailtoina 20.00-21.15. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.

SAAVU AJOISSA
Aiempien konserttien kokemus on näyttänyt sen että valitettavasti lipuntarkastus ja baaritiskit tuppaavat ruuhkautumaan, jos keikkayleisön valtaosa saapuu paikalle vasta klo 21.00 tai myöhemmin.

Saavu siis paikalle hyvissä ajoin, mielellään viimeistään 20.30-21.00 välillä niin pääset nauttimaan virvokkeista ja keikasta heti sen alkaessa klo 22.00. Keikka alkaa sopimuksen mukaan 22.00, vaikka ulkona olisi vielä jonoa sisälle. Terassimme ulkona on nyt myös säiden lämmettyä avoinna!

Tapahtumapaikan ovet aukeavat klo 20.00, ja ravintolassamme on tarjolla niin ruokaa kuin juomaakin ennen keikan alkua - voit lukea lisää tarjonnastamme tapahtumasivulta.

Lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi pyydämme sinua varaamaan liput esille ennen ovelle saapumista. Jos lippusi on mobiilissa, lataa lippu jo valmiiksi kännykkäsi näytölle ja nosta näytön kirkkaus täysille jotta lukija saa skannattua lipun viiveettä.

RUOKAILU ENNEN KEIKKAA
Jos olet ostanut ennakkoon ruokailun, saavu paikalle 20.00. Ennakkoruokailuun on rajallinen määrä paikkoja, ruokailuliput ovat myynnissä Tiketissä tapahtumapäivään klo 20.00 saakka. Suosittelemme ruokailuun ennakkovarausta.

Lue lisää: https://www.houseofolaf.com/tapahtumat/steve-n-seagulls

ISTUMAPAIKAT:
Istumapaikkoja on rajoitetusti salin reunustoilla, ja niitä ei voi varata.