EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Joe L

Joe L Liput


Joe L juhlistaa levyjulkkareitaan Semifinalissa 31.5.!

Joe L julkaisee toukokuussa toisen studioalbuminsa! Albumilta saadut single-irroitukset Oikee mies w/ Ege Zulu, Haikailla, ”Se”, 1000km ja Aina antavat selkeän suunnan artistin ainutlaatuiselle ja tunnistettavalle soundille. Albumi edustaa uuden aikakauden alkua, jossa artistin henkilökohtaiset kokemukset ja pohdinnat heijastuvat vahvasti kappaleiden teemoissa.

“Must tuntuu et nää on parhaimpia biisejä mitä oon tähän mennessä tehny. Oon löytäny mun oman soundin ja koen, et se välittyy näis albumin biiseissä!” En malta oottaa et pääsen keikkailee uusien biisien kanssa ja kuulee minkä näist biiseist on kuuntelijoiden suosikkei!”, Artisti kuvailee tulevaa albumiaan.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 31.5.2024 20:00.