EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.5.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Palestiinan tukikonsertti

Palestiinan tukikonsertti Liput

Palestiinan tukikonsertti Ääniwallissa toukokuussa!

Concert for Palestine -tukikonsertti tuo eturivin artistit uudistuneen Ääniwallin lavalle 16.5.

Concert for Palestine on jatkoa Taidemesenaatille, jossa 95 taiteilijan lahjoittamilla teoksilla kerättiin huikeat 12042 € Medical Aid for Palestinians -järjestölle sekä Suomen Palestiina-verkostolle.

Useat eturivin artistit osoittavat nyt tukensa palestiinalaisille 16.5. Ääniwallissa järjestettävässä konsertissa, kun lavalle nousevat Arppa, Asa, Elias Gould, F, Julia Delgado, Lyyti (soolo), Mira Shatat, Paleface, Tonium 4 plays Plutonium 74, Q, Raappana ja Suad sekä iltaa rytmittävät DJ:t Kenno, SoulllJay (Funky Amigos) ja Smokey & Critical Moss.

Taidemesenaatin ja Concert for Palestine -tukikonserttiin osallistuvat taiteilijat ja esiintyjät puolustavat yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia osoittamalla tukeaan palestiinalaisille ja Palestiinalle. YK:n kolmas artikla sanoo, että kaikilla ihmisillä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen. On aika vaatia muutosta ja näitä elämän perusoikeuksia myös palestiinalaisille!

Tapahtumat järjestetään, koska tilanne Palestiinassa on kriittinen ja meillä on mahdollisuus auttaa. Taidemesenaatti – taidemyynti Palestiinan hyväksi ja Concert for Palestine -tapahtumilla kerätyt varat ohjataan kokonaisuudessaan MAP - Medical Aid for Palestinians -järjestölle, joka tarjoaa lääkintäpalveluja Länsirannalla ja Gazassa sekä ajaa palestiinalaisten oikeuksia terveyteen ja ihmisarvoon sekä Sumud - Suomen Palestiina-verkostolle, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä Palestiinan ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteutumiseksi.

Artistit:

Arppa
Asa
Elias Gould
F
Julia Delgado
Lyyti (soolo)
Mira Shatat
Paleface
Tonium 4 plays Plutonium 74
Q
Raappana
Suad
DJ:t Kenno, SoulllJay (Funky Amigos) ja Smokey & Critical Moss

aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Tarkista aikataulu: www.ääniwalli.fi

Ovella peritään security fee 3,50 €

Osta lippu ja tue Palestiinaa haluamallasi summalla 12/24/36 €.