EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.11.2024  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

SANNI

SANNI Liput

Merisärkän Halloween bileissä

SANNI

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on kuulunut lähes koko uransa ajan Suomen kuunnelluimpiin artisteihin. Hän on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan. SANNI on arvostettu ja lahjakas biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. Artistin isoin hitti, “2080-luvulla” oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja hänen kaikki neljä albumiaan ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa. Toukokuussa 2022 julkaistun Kesken-EP:n jälkeen artisti on valmistellut viidennettä studioalbumiaan, jonka teossa artisti on ottanut kirjoittamisen lisäksi myös ensimmäistä kertaa tuottajan roolin.

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Liput ovelta 37 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 1.11.2024 21:00.