EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.6.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Tuula Kailas, Us

Tuula Kailas, Us Liput

Tuula Kailas

Reteää suomirokkia soittava Tuula Kailas on kolmivuotias, parhaassa uhmaiässä oleva rokkibändi Helsingistä.

Alkuvuodesta Tuula vetäytyi bunkkeriin, teroitti kynänsä ja kirjoitti tähänastisesti parhaimmat kappaleensa, jotka saavat ensisoittonsa nyt Semifinalissa. Se on muuten vuoden ensimmäinen keikka, joten positiivisia patoumia ja virtaa luulisi riittävän!

Uusi single "Pajautetaan vielä kerran boys!" ilmestyy kesäkuun alussa ja se on tuotettu yhdessä kotimaisen indien monivaikuttajan Lauri Elorannan kanssa. Kyseisellä menorokkikappaleella kuuluu vaikutteita niin melodisesta suomipunkista (Ratsia, Pyhät Tepot) kuin Tuulan brittisuosikeista (The Libertines, Supergrass, Oasis).

Us

Us on energinen viisihenkinen rock-yhtye Helsingistä.

Bändi on keikkaillut jatkuvasti ympäri Britanniaa viimeisen kahden vuoden ajan ja soittanut loppuunmyytyjä keikkoja esimerkiksi legendaarisilla O2 Academy - klubeilla. Kesäkuussa yhtye esiintyy kolmatta kertaa Glastonburyn festivaaleilla.

Yhtye julkaisee tänä vuonna debyyttialbuminsa, ensin Japanissa toukokuussa ja kesän jälkeen muualla maailmassa.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 15.6.2024 19:00.