EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.5.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Liigalaiset “Bongrunner”- single julkkarikeikka + Trio Tetris, DJ Kenno

Liigalaiset “Bongrunner”- single julkkarikeikka + Trio Tetris, DJ Kenno Liput

Liiga’s Believe it or not, episode 420.

Illan jaksossa Liigalaiset julkaisee kauan odotetun ensimmäisen virallisen äänitteensä singlen ja musiikkivideon muodossa. Sitä on syytä juhlia kunnolla! Siksipä on hoidettu juhlia varten vimpan päälle puitteet, mutta yllättäen paikalle saapuu myös Koillis-Helsingin mystisin orkesteri Trio Tetris. Kun kaksi musiikin mystistä supermassiivista mustaa aukkoa kohtaavat, syntyy jotain ennen kokematonta, ihmisen käsityskyvyn ylittävää materiaa suoraan kaikkeuden ytimestä.

Liigalaiset on vuonna 2015 perustettu nelihenkinen instrumentaalista electro-rockia soittava yhtye Helsingistä.

Heidän energinen ja mukaansatempaava musiikkinsa on ottanut vaikutteita useista eri musiikkityyleistä, luoden heille täysin uniikin, tunnistettavan soundin. Keikoilla tämä ainutlaatuinen soundi yhdistettynä värikylläiseen ja psykedeeliseen visuaaliseen maailmaan vie katsojat tajuntaa laajentavalle musiikkimatkalle kohti kaikkeuden ydintä.

Tule, koe ja näe!

Trio Tetris on orkesteri, jossa on kolme jäsentä. Bändi on toiminut viime vuosituhannesta asti ja esiintymisiä on harvemmin ja joskus vielä harvemmin.
Juuri päättyneen World Domination Tour 2020 jälkeen on yhtye on taas tien päällä. Uusi kiertue kulkee nimellä Wolrd Donimation Tour 2024 ja kiertue kalenteri täyttyy kovaa vauhtia.

Tule, koe ja näe tai jää kotiin.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 17.5.2024 19:00.