EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.
Festarit_paraatikuvaFestarit_paraatikuva

Lähde kanssamme kohti kesää, tutustu festaritarjontaan ja valmistaudu festarikokemukseen vinkkiemme avulla!

Julkaisemme kevään ja kesän aikana sarjan festarivinkkejä, joiden avulla voit suunnitella ikimuistoisen, mukavan ja turvallisen festarikokemuksen. Tilaa siis uutiskirjeemme, jotta pysyt mukana festarimatkallamme. Seuraa meitä myös somessa, ja saat kuulla ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista!

Kesän festaritarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. On luonto- ja kaupunkifestareita, juhannusfestareita, kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiä, tapahtumia koko perheelle, musiikkia, taidetta ja oheisohjelmaa – makunystyröitäsi unohtamatta ja aikatauluusi sopivasti.

Tiketti <3 festarit!

 

Festareita kesäkuussa

Festareita heinäkuussa

Festareita elokuussa

saatavilla enää rajoitetusti
vain muutamia loppuunvarattu