EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.5.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Kasmir - AMK Dropout 10v., Vepu

Kasmir - AMK Dropout 10v., Vepu Liput

Kasmir Korjaamon Vaunusalissa 18. toukokuuta!

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Vuonna 2014 julkaistun Kasmirin debyyttialbumin "AMK Dropoutin" ennakkoluuloton ja uudenlainen asenne suomalaisen pop-musiikin kaanoniin noteerattiin laajasti ja levy toimi eräänlaisena ponnahduslautana tekijöiden sittemmin vielä loisteliammille urille. Levy sisältää mm. kaikkien muistamat hitit "Vadelmavene", "Vauvoja" ja "Iholla", joista Vadelmavene palkittiin vuoden 2015 Emma-gaalassa Vuoden kappaleena. Samassa gaalassa itse artisti palkittiin Vuoden Tulokkaana.

Töölön kulttuurikeidas Korjaamo toimi levyn julkaisukeikan areenana ja sama paikka valikoitui luonnollisesti myös tämän juhlakeikan paikaksi. Albumi tullaan kuulemaan kokonaisuudessaan alusta loppuun livenä Kasmirin ensimmäisellä kiertueella käyttämän yhtyeen esittämänä.

"Uskomatonta että mun debyyttialbumi AMK Dropoutin julkaisusta tulee ens vuonna kymmenen vuotta! Yhtä paljon kuin albumi ravisteli käsitystä siitä mitä kotimainen pop-musiikki voi olla, ravisteli meidän silloinen bändi sitäkin mitä live voi olla.

Siks oonki aivan sairaan onnellinen, että saan nousta taas lavalle originaalin AMK Dropout bändin ja teknisen henkilökunnan kanssa. Lämpimimmät keikkamuistot – joista monet olivat samalla toteutuneita unelmia – on koettu juuri tämän kokoonpanon kanssa.

Tervetuloa nostalgiatripille meidän kanssa!" Kasmir kommentoi.

Vepu on jyväskyläläinen Indie-Pop lupaus, joka yhdistelee musiikissaan eri genrejä laidasta laitaan. Hän sanoittaa, säveltää ja osittain myös tuottaa biisinsä itse yhdessä luottotuottajan Onni Tuomisen kanssa.

Vepua on aiemmin kuultu feattaamaassa Pyrythekid:in singlellä "???", Rekamin singlellä "Ilmaisia lounaita" yhdessä Elastisen kanssa, Pesson albumilla "33" kappaleella "I<3U (666)", sekä Aaro630:n singlellä "Sama mies".

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 18.5.2024 20:00.