EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Bobomobile, Padelclub, Kariana Grandi

Bobomobile, Padelclub, Kariana Grandi Liput

BOBOMOBILE 

Bobomobile on omistautunut post punk -kaahailulle ja mehustelee agressiivisesti eteenpäin ajavalla rytmillä, discoelementeillä ja kasarilesoilulla. Saksofonisooloja, pöriseviä syntetisaattoreita ja junnaavaa riffittelyä konsentroituna hengästyttävässä kokonaisuudessa.

PADELCLUB 

Padelclub on uusi helsinkiläisyhtye, jonka pehmoindiessä nykyaikainen, pohjoisamerikkalainen indiepop ja vuosituhannen vaihteen brittisoundi yhdistyvät suomenkielisiin, päiväkirjamaisen rehellisiin sanoituksiin.


KARIANA GRANDI 

Kariana Grandi saapui jostain tähtien takaa. Keinoäly, kuumaliima, nörttikulttuurit ja käännösiskelmä maistuvat tässä pillimehussa. Kaksi totuutta ja valhe Karianasta: Hänet on nähty Helsingin Kaupunginteatterin lavalla, hän on opettanut maalausta, hänen debyyttinsä oli Helsingin Työväenopiston Drag-kurssillaSEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.5.2024 19:00.