EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.5.2024  /  Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Sexmane - The Final Sexshow

Sexmane - The Final Sexshow Liput

THE FINAL SEXSHOW HELSINGIN JÄÄHALLISSA LAUANTAINA 18.5.2024

Yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista, Sexmane, saa ilmiöksi nousseelle Sexshow-kiertueelleen arvoisensa päätöksen. The Final Sexshow tuo Sexmanen isompana kuin koskaan Helsingin Jäähalliin lauantaina 18.5.2024. Artisti julkaisi tällä viikolla myös kaksi uutta singleä ”Comeback” ja ”HALLILLE”, tulevan jäähallikeikan kunniaksi.

Ympäri Suomea keikkapaikat täyteen vetänyt Sexshow kiteyttää Sexmanen ainutlaatuisen karisman, räjähtävän energian ja vangitsevan live-esiintymisen euforiseksi ilmiöksi. Sexshow ei ole vain konsertti, vaan sukupolvikokemus. Helsingin Jäähallissa järjestettävä The Final Sexshow on artistin tähänastisten uran suurin keikka ja yhden aikakauden päätös.

Perusliput 39,90-69,90 €
VIP-paketit
119,50-205,61 €

Liput keikalle tulevat myyntiin tiistaina 5.12.2023. klo 09:00.


Ikäraja: Tapahtuma on ikärajaton. Tapahtumassa rajattu anniskelualue.
Aika: Ovet klo 18:00
Sexmane showtime 20:30

Jonottaminen verkkokaupassa
Mikäli myyntisivu ruuhkautuu, sinut ohjataan jonoon odottamaan myynnin alkua. Jonotus alkaa aikaisintaan 15 minuuttia ennen myynnin alkua ja jonovuorot jaetaan myynnin alkaessa.

Tapahtumalipuilla ei ole varausmahdollisuutta.
Lippujen ostorajoitus 8 kpl /hlö.

Permannolla seisomapaikat.
Katsomoissa numeroidut istumapaikat. Saadaksesi seurueellesi viereiset paikat, niin ostathan kaikki liput kerralla.


VIP-PAKETIT

VIP-pakettien ennakkomyynti on päättynyt.

VIP-tilaisuudet tuottaa TMG Events Oy.
Tilaukset ja tiedustelut:
[email protected] 

VIP MAKSO MITÄ MAKSO (MYYNTI PÄÄTTYNYT)
(A-alakatso 201,28 € / permanto 205,61 €)


  VIP SEX CLUB EARLY ENTRY (MYYNTI PÄÄTTYNYT)
  (Permanto 156 €)


   VIP SEX CLUB (K-18) LOPPUUNMYYTY
   (C-alakatsomo 119,44 € / permanto 131,21 €)


   Tapahtumaliput ja tapahtuman ohjeistus toimitetaan VIP-paketin ostaneille noin kuukausi ennen konserttia.

   LIPUT
   Keikalle on jäljellä enää kourallinen lippuja, jotka ovat myynnissä ennakkoon osoitteesta www.tiketti.fi/sexshow. Lippuja ei myydä ovelta. Lataa digitaaliset/pdf-liput valmiiksi puhelimeesi tai Kivra-palveluun jouhevan sisäänpääsyn takaamiseksi.

   AIKATAULU
   17.00 Aikaistettu sisäänpääsy EARLY ENTRY VIP-lipun ostaneille.
   18.00 OVET (+Dj Kasspian)
   18.45 SENYA
   19.30 YRJÄNÄ
   20.30 SEXMANE
   22.30 Keikan arvioitu päättymisaika

   SAAPUMINEN
   Saavuthan ajoissa paikalle. Konserttiin on odotettavissa jonoja, eli jäähallille kannattaa saapua heti ovien avauduttua klo 18. Mikäli saavut paikalle vasta konsertin lähestyessä, saatat myöhästyä keikan aloituksesta.
   Suosittelemme saapumaan keikalle julkisilla liikennevälineillä. Jäähallin välittömässä läheisyydessä on linja-auto- ja raitiovaunupysäkit – voit käyttää esimerkiksi Reittiopasta sopivan saapumistavan löytämiseen. Keikka tulee olemaan loppuunmyyty, jonka vuoksi suosittelemmekin saapumaan keikalle hyvissä ajoin ovien auettua ruuhkien välttämiseksi.
   Jäähallilla on rajattu maksullinen pysäköintialue. Jos olette tuomassa esim. lapsianne tai kavereitanne konserttiin autokyydillä, jättäkää heidät riittävän kauas keikkapaikasta. Samoin noutopaikka konsertin jälkeen on tärkeää sopia riittävän kauas jäähallista. Muutoin liikenne on vaarassa ruuhkautua. Jäähallin pihalle ei pääse omalla autolla.
   Voit lukea lisää Helsingin jäähallin saapumisohjeista: https://helsinginjaahalli.fi/vieraile-hallilla/saapuminen-hallille

   JONOTTAMINEN
   Jonotathan rauhassa toisia asiakkaita kunnioittaen ja siististi, etkä esimerkiksi jätä roskiasi jäähallin ympäristöön. Suosittelemme saapumaan paikalle lähellä ovien avaamisaikaa. Jäähallin sisätilat eivät ole käytössä ennen sen aukeamista konserttia varten, eikä jonottajia varten ole varattu wc-tiloja.

   Sisälle päästyäsi, suosittelemme ohittamaan jonot yhteistyökumppanimme Linecutin avulla. Voit ostaa ruuat- ja juomat ennakkoon ja konsertin aikana osoitteesta linecut.app/allday. Tapahtumapaikalla ohitat jonot Linecut-ohituskaistoja pitkin.

   RUOKA & JUOMA
   Voit tuoda mukanasi yhden avaamattoman ja läpinäkyvän muovisen 0,5l virvoitusjuomapullon. Muuten jäähallille ei voi tuoda omia eväitä tai juomia (läpinäkymättömät, avatut tai 0,5l suuremmat pullot, purkit ja tölkit ovat turvallisuussyistä kiellettyjä). Jäähallin ovilla suoritetaan turvatarkastus.
   Suosittelemme syömään jonossa omia eväitä, juomaan riittävästi vettä sekä vierailemaan sisäänkäynnin jälkeen jäähallin lukuisissa ruokaa ja juomaa tarjoilevissa myyntipisteissä. Jäähallin baarit palvelevat koko illan. Katsomot eivät ole anniskelualuetta, eikä niihin näin ollen saa viedä alkoholijuomia.

   LIIKKUMINEN HELSINGIN JÄÄHALLISSA JA SAAVUTETTAVUUS
   Seuraa jäähallin opasteita. Jäähallissa juokseminen on ehdottomasti kielletty. Voit tutustua halliin virtuaalikierroksen avulla ennakkoon: www.helsinginjaahalli.fi/vieraile-hallilla/virtuaalikavely. Huomioithan, että kaikki katsomot ovat ikärajattomia eikä niihin näin ollen saa viedä alkoholijuomia.
   Saavutettavat pyörätuolikatsomot sijaitsevat F1 ja E9-katsomoissa. Voit lukea lisää jäähallin saavutettavuudesta: www.helsinginjaahalli.fi/vieraile-hallilla/saavutettavuus. Permantokatsomo ei ole esteetön, eikä siellä ole saavutettavuuskoroketta. Mahdolliset saavutettavuuteen liittyvät kysymykset voit kysyä ennen keikkapäivää sähköpostitse: [email protected]

   FANITUOTEMYYNTI
   Sex by Sexmane -fanituotepiste löytyy Jäähallin pääsisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä.

   KEIKAN SEURAAMINEN PERMANNOLLA
   Permannon suositusikäraja on 12 vuotta. Eturivissä on varmasti ruuhkaa, joten muista kunnioittaa muita konserttivieraita antamalla tilaa ja valitsemalla paikkasi permannolla saapumisaikasi mukaan – älä luo painetta eturiviin.
   Permannon seisomakatsomossa paras näkyvyys lavalle on hieman taaempana kuin aivan eturivissä. Suosittelemme valitsemaan paikat, mistä konserttia on miellyttävä seurata. Jo muutama metri eturiviä taaempana konsertin seuraaminen on huomattavasti helpompaa.
   Jos koet, että sinua alkaa pyörryttää tai heikottaa, siirry välittömästi taaemmas ja ilmoita asiasta järjestyksenvalvojille. Crowd surfing ja hartioille nouseminen on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä. Permannon etuosaan ei saa viedä mitään juomia.

   KYLTIT JA BANDEROLLIT
   Max A3-kokoiset paperit ovat sallittuja. Suurempien kylttien, julisteiden ja banderollien tuominen konserttipaikalle on turvallisuus- ja näköestesyistä kiellettyä. Huomioithan muut keikkavieraat ja heidän näkyvyytensä pitäessäsi kylttiä esillä. Kylttiä ei saa kiinnittää minkäänlaisiin keppeihin, selfietikkuihin tai muihin elementteihin.

   VALOKUVAAMINEN
   Konsertin kuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on sallittua. Kaikenlaiset järjestelmä- ja videokamerat ovat kiellettyjä. Järjestelmäkameran määritelmä: kamerassa on irrotettavaa optiikkaa.

   KIELLETYT ESINEET
   Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, kaikenlaisten juomien, pullojen (poislukien yhden läpinäkyvän, avaamattoman ja muovisen 0,5l virvoitusjuomapullon tuonti on sallittua), tölkkien, purkkien, ruoan, suurikokoisten kylttien, banderollien, selfietikkujen, keppien, aseiden, alkoholin, laser-osoittimien, retkijakkaroiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttipaikalle on ehdottomasti kielletty.
   Helsingin jäähallin ovilla suoritetaan turvatarkastus ja järjestyksenvalvojat tekevät ovella päätöksen, siitä onko esine turvallisuusriski ja siten kiellettyä tuoda keikalle.

   NARIKKA
   Helsingin jäähallilla on kaksi vapaaehtoista maksullista narikkaa. Toinen narikka sijaitsee pääovien oikealla puolella ja toinen syvemmällä vasemmalla puolella saapumisaulaa. Suosittelemme jättämään päällysvaatteet ja ylimääräiset kassit narikkaan.

   KUULOSUOJAIMET
   Suosittelemme käyttämään korvatulppia tai vastaavia kuulosuojaimia. Korvatulppia saa ostettua myös jäähallilta.

   TURVALLISEMPI TILA
   Tapahtumassamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita eikä hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai loukkaavaa käytöstä.

   Turvallisemman tilan periaatteet:
   - Kunnioita toisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja näkökulmia
   - Kunnioita toisten identiteettiä, muiden mielipiteitä, taustaa ja itsemääräämisoikeutta
   - Kunnioita toisten emotionaalisia ja fyysisiä rajoja
   - Kaikenlainen fyysinen ja sanallinen uhkailu on kielletty ja siihen pitää puuttua
   - Pidä huolta kanssaihmisistä
   - Ole tietoinen etuoikeuksistasi
   - Ota vastuu teoistasi, myönnä virheesi ja ole valmis oppimaan niistä
   Jos joudut uhriksi, huomaat jonkun käyttäytyvän asiattomasti tai muutoin rikkovan turvallisemman tilan periaatteita, otathan yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

   POISTUMINEN KONSERTIN JÄLKEEN
   Myös konsertin päättymisen jälkeen on odotettavissa ruuhkia, kun kaikki keikkakävijät poistuvat samanaikaisesti. Pysy rauhallisena – älä juokse tai kiirehdi muiden ohitse. Tilanne rauhoittuu muutamassa minuutissa! Sovi noutokyyti jo hyvissä ajoin ja riittävän kauas jäähallin etupihalta.