EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.5. - Ke 31.7.2024  /  M/S Rhea  /  Jyväskylä

M/S Rhean risteilyt ja siipirataslaiva Vellamon juhannusristeilyt

M/S Rhean risteilyt ja siipirataslaiva Vellamon juhannusristeilyt Liput

Kesän parhaat risteilyt M/S Rhealla

Risteilyalus M/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Rhea risteilee koko kesäkauden toukokuusta syyskuulle Pohjois-Päijänteen kauniissa saaristossa.

Laivan ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola. Rhean ruuat valmistetaan laivan omassa keittiöissä. Kaikissa ravintoloissamme on A-oikeudet. Sisätilat ovat savuttomia. Risteilyllä on tarjolla herkullisia annoksia noutopöydästä ja a´la carte-listalta.

Vuonna 1990 rakennetun ja 2021 täydellisen remontin käyneen Siipirataslaiva Vellamon toimii ravintolalaivana Jyväskylän Lutakon satamassa. Vellamo tekee kaksi risteilyä Juhannusaattona. Laivan terasseilta avautuvat upeat maisemat Päijänteelle. Vellamolla on useita terasseja, oma keittiö ja A-oikeudet

----

Rhean Tähtiristeilyillä näet myös suomen valovoimaisimmat artistit!

Katso kaikki Rhean tähtiristeilyt

www.matkarhea.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

M/S Rhea risteilyaikataulut:
Päiväristeilyt klo 12-14
IItapäivristeilyt klo 12-14
Iltaristeilyt klo 19-22

Juhannusristeilyjä Siipiratas Vellamolla & M/S Rhealla 21.6. klo 15-18 sekä M/S Rhealla 22.6. 15-18

M/S Rhea
Siltakatu, 40100, Jyväskylä