EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9. - Su 11.8.2024  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2024

Flow Festival 2024 Liput

20-vuotta täyttävää Flow Festivalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024! 

Vuonna 2004 ensimmäistä kertaa järjestetty Flow Festival juhlistaa ensi kesänä 20-vuotista taivaltaan Helsingin Suvilahdessa. Flow esittelee juhlavuotensa kunniaksi ainutlaatuisen kansainvälisen ja laadukkaan ohjelmiston, joka koostuu popin ja indien kirkkaimmista tähdistä, DJ- ja klubimusiikin ykkösnimistä sekä monipuolisesta taideohjelmasta. Flow tunnetaan lisäksi ensiluokkaisesta ravintolavalikoimastaan, laajasta vastuullisuusohjelmastaan sekä Suvilahden ainutlaatuisesta festivaalialueesta.

Tutustu ohjelmaan Flow Festivalin sivustolla!

GOLD

Gold-lipulla voit ylevöittää festivaalikokemustasi ja nauttia lipun tuomista lisäeduista sekä Gold Arean viihtyisistä puitteista ja palveluista. Festivaalialueella sijaitseva Gold Area on kutsuva keidas, jonka laadukkaat palvelut ja valloittava tunnelma nostavat festivaalielämyksesi uudelle tasolle. Vuonna 2024 uudistamme Flow’n Gold Areaa vastataksemme entistä paremmin kävijöidemme toiveisiin ja tarjotaksemme yhä laadukkaamman festivaalikokemuksen Gold-asiakkaillemme. Lisätietoja uudistuvasta Gold Areasta kerrotaan myöhemmin.

Gold-lipulla pääset myös luonnollisesti kaikille Flow Festivalin yleisöalueille ja nauttimaan festivaalin kattavasta ohjelmasta. Lisäksi Gold-lippuvieraille varataan omat nopeat rannekkeenvaihtoväylät Suvilahden ja keskustan rannekkeenvaihtopisteillä. Gold-lipun haltijat pääsevät myös kulkemaan festivaalialueelle omaa nopeaa sisäänkulkuväylää pitkin.

Artistit:

PE
Raye
IDLES
Denzel Curry
Blonde Redhead
Miriam Bryant
ibe
Antti Autio 4
Jesse Markin
Yeboyah
Jambo
Arooj Aftab
KOKOKO!
Nabihah Iqbal
The Holy
The Stance Brothers
Young Marco
DJ Gigola
DJ Spit
Pablo Bozzi
Mr Velcro Fastener
Emkay (live)
Malin Nyqvist
Laura MRLS
Body & Soul: Danny Krivit, Joe Claussell & François K
Blck Mamba
Desiree
All Good Soundsystem
Katerina(Live)
Siquiche

LA
Fredagain..
PJ Harvey
Overmono
Herrensauna
Karri Koira
Ege Zulu
Joalin
Vesta
Shrty
Thee Sacred Souls
47SOUL
serpentwithfeet
Precious Bloom
Verneri Pohjola: Monkey Mind
Tinyhawk & Bizzarro
Helena Hauff
Héctor Oaks
Animistic Beliefs
Paula Koski
JVS
Jeku (live)
Mary Young
ATI
Bayetë
Dea
Ilan (Night City Life)
Jeffrey Sfire
Norsicaa
Ana Coudurier b2b Jaakko Rintala
Jussi Kantonen b2b Juuso Tervo

SU

Pulp
The Smile
Jessie Ware
L'Impératrice
Kenya Grace
Alvvays
Arppa & Sunnuntain Seireenit
Knife Girl
Glayden
Marcos Valle
Artemas
Another Taste
Lassy-Eskola: Nordic Stew
Inginmaa/Hypnomen
Selma Savolainen Horror Vacui
LSDXOXO
Job Jobse
DJ Fart in theClub
Denzel & Joni DJ
Mora
Marju
Karoliina Pärnänen
Esa b2b Suze Ijó
Livwutang
Nala Brown
Sophia Wekesa


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

KAIKKI festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä. Ranneke on pidettävä kädessä koko sen voimassaolon ajan. Kädestä poistettu ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn.

Saavutettavuus: Festivaalialue on suunniteltu niin, että kaikille esiintymispaikoille ja ravintola-alueille pääsee pyörätuolilla. Päälavoilla on erillinen pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteisen tai muun avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Flow Festival on Vammaiskorttikohde. Alueella on lukuisia bajamaja-tyyppisiä inva-WC:itä. Invataksien noutopiste sijaitsee Hanasaarenkadulla. Huomaathan, että noutopiste ei ole taksitolppa, mutta invataksin voi tilata Hanasaarenkadulle.