EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9. - Su 11.8.2024  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2024

Flow Festival 2024 Liput

Flow Festivalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024!

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen festivaali on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut 19 vuodessa intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Vaikka Flow on vuosien myötä kasvanut suuremmaksi ja suositummaksi, on festivaalin perustajien ajatus pysynyt samana kuin alkuvuosina: järjestää tapahtuma, jollaiseen he itsekin haluavat osallistua. Tänä päivänä Flow’n visiona on olla festivaalien kansainvälinen suunnannäyttäjä ja yksi maailman vetovoimaisimmista ja arvostetuimmista festivaaleista. Festivaalin missio on tarjota korkeatasoisia ja monipuolisia elämyksiä, sekä uudistaa ja kehittää Helsingin kulttuuritarjontaa ja kulttuurista ilmapiiriä.


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

KAIKKI festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä. Ranneke on pidettävä kädessä koko sen voimassaolon ajan. Kädestä poistettu ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn.

Saavutettavuus: Festivaalialue on suunniteltu niin, että kaikille esiintymispaikoille ja ravintola-alueille pääsee pyörätuolilla. Päälavoilla on erillinen pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteisen tai muun avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Flow Festival on Vammaiskorttikohde. Alueella on lukuisia bajamaja-tyyppisiä inva-WC:itä. Invataksien noutopiste sijaitsee Hanasaarenkadulla. Huomaathan, että noutopiste ei ole taksitolppa, mutta invataksin voi tilata Hanasaarenkadulle.