EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Museokortti

Museokortti Liput

Museokortti on pääsylippu 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Aloita vuoden mittainen kulttuurimatka ja poikkea museossa milloin vain!


Museokortilla koet merkittävimmät museot ja paikalliset aarteet. Nähtävää riittää historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan tai vaikkapa jääkiekon ystäville.

Jatka Museokortin voimassaoloa

Museokortin voimassaolon jatkaminen onnistuu Museokortin asiakassivuilla.

Museokortti-kohteet ja ajankohtaiset näyttelyt: www.museot.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Kortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta

Saat Museokortin käyttöösi heti
Ostaessasi Museokortin Tiketistä löydät lipustasi 12-numeroisen asiakasnumeron, jolla voit vierailla museossa vaikka samana päivänä. Mikäli haluat käyttää Museokorttia heti, valitsethan toimitustavaksi pdf- tai mobiililipun.

Tiketistä ostettu kortti on väliaikainen.
Rekisteröidy asiakkaaksi viimeistään kahden viikon kuluessa osoitteessa Museot.fi/rekisteroidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle toimitetaan postitse pysyvä, nimellä varustettu kortti.

Museokortti on aineeton lahjaidea
Museokortilla annat lahjansaajalle elämyksiä vuodeksi. Voit antaa Tiketistä ostetun Museokortin kenelle vain, sillä nimitietoja ei tarvita ostovaiheessa. Lahjansaaja rekisteröityy lipussa olevalla asiakasnumerolla Museokortin käyttäjäksi, jonka jälkeen hänelle toimitetaan pysyvä kortti.

Museokortti sopii jokaiselle – myös kortin jo omistavalle: Lahjaksi annetulla kortilla voi myös jatkaa aiemmin hankitun Museokortin voimassaoloaikaa.

Elämyksiä vuodeksi, loputtomasti nähtävää
Museokortin voimassaoloaika on 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen. Museokortti-museoita on tällä hetkellä 300 koko maassa. Samaan kohteeseen pääsee yhdellä kortilla kerran päivässä, mutta vaikka joka päivä uudelleen.

Voimassaolevalla Museokortilla pääsee tutustumaan Museokortti-kohteiden normaalihintaisiin näyttelyihin ilman erillistä sisäänpääsymaksua. Museon poikkeuksellisesti hinnoitelluista tapahtumista tai näyttelyistä voidaan periä lisämaksu.

Museokortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin tai toisen käytettäväksi. Asiakkaan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Usein kysytyt kysymykset löytyvät täältä.


Seuraa Museokorttia:
Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti

Jaa museokokemuksesi tunnuksilla #museokortti #museot @museokortti

Myynti loppuu 1.11.2021 23:59.
Suomi