EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Museokortti

Museokortti Liput

Museokortti – pääsylippusi yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin

Aloita vuoden mittainen kulttuurimatka ja poikkea museossa milloin vain! Museokortilla koet merkittävimmät museot ja paikalliset aarteet. Nähtävää riittää taiteen, tieteen, historian, luonnon, musiikin tai vaikkapa urheilun ystäville.

Katso kaikki Museokortti-kohteet ja näyttelyt: Museot.fi .

Nykyisen Museokortin voimassaolon jatkaminen onnistuu Museokortin asiakassivuilla tai Tiketti Galleriassa

 


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Kortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta

Saat Museokortin käyttöösi heti
Ostaessasi Museokortin Tiketistä löydät lipustasi 12-numeroisen asiakasnumeron, jolla voit vierailla museossa vaikka samana päivänä. Mikäli haluat käyttää Museokorttia heti, valitsethan toimitustavaksi pdf- tai mobiililipun.

Tiketistä ostettu kortti on väliaikainen.
Rekisteröidy asiakkaaksi viimeistään kahden viikon kuluessa osoitteessa Museot.fi/rekisteroidy . Rekisteröitymisen jälkeen sinulle toimitetaan postitse pysyvä, nimellä varustettu kortti.

Museokortti on aineeton elämyslahja - sopii jokaiselle 
Museokortilla annat lahjansaajalle elämyksiä vuodeksi. Voit antaa Tiketistä ostetun Museokortin kenelle vain, sillä nimitietoja ei tarvita ostovaiheessa. Lahjansaaja rekisteröityy lipussa olevalla asiakasnumerolla Museokortin käyttäjäksi, jonka jälkeen hänelle toimitetaan pysyvä kortti. Lahjakortti ei kulu ennen käyttöä, sillä Museokortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

Museokortti sopii jokaiselle – myös kortin jo omistavalle: Lahjaksi annetulla kortilla voi myös jatkaa aiemmin hankitun Museokortin voimassaoloaikaa.

Elämyksiä vuodeksi, loputtomasti nähtävää
Museokortilla koet vuoden kiinnostavimmat näyttelyt yli 300 museossa ympäri Suomen. Kortin voimassaoloaika on 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu näyttelyihin. Museokortin omistajille on tarjolla myös paljon tapahtumia, kuten opastuksia, konsertteja, taiteilijatapaamisia ja elokuvanäytöksiä. Museot tarjoavat korttilaisille myös vaihtuvia etuja, kuten alennuksia museoravintoloihin ja -kauppoihin.

Usein kysytyt kysymykset löytyvät täältä ja Museokortin käyttöehdot löydät täältä .

Lataa nyt ilmainen Museokortti-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta . Uudessa sovelluksessa selaat näyttelyitä, tapahtumia ja etua sekä näet museot kartalla. Sovellus toimii myös Museokorttina.

Seuraa Museokorttia Facebookissa , Instagramissa ja Twitterissä ja saat parhaat näyttelyvinkit!

Jaa omat museoelämyksesi somessa: #museokortti #museot #museokierros @museokortti

 

Myynti loppuu 1.4.2022 23:59.
Suomi