EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.5.2024  /  Mascot Bar & Live Stage  /  Helsinki

Raappana

Raappana Liput

Raappana on pitkän linjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007. Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana on julkaissut yhden mixtapen ja viisi studioalbumia. Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet Maasta maahan, Kauas pois sekä Chilii, jolla vierailee Sini Yasemin. Megahitti Chilii oli yksi kesän 2016 stiimatuimmista kotimaisista kappaleista.

Raappanan viimeisin julkaisu on hänen helmikuussa 2024 julkaistu Kipinä takas EP, jonka tiimoilta artisti keikkailee tällä hetkellä levyjulkkarikiertueella. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden maamme eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Nopsajalan kappaleilla.

Raappana
Spotify
Instagram

www.mascotbar.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Lisätietoja: Tapahtuma Mascotin alakerrassa, samassa kerroksessa sijaitsee inva wc.

Myynti loppuu 17.5.2024 19:00.