EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8. - La 10.8.2024  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2024

Dark River Festival 2024 Liput

Jo neljä vuotta putkeen kävijäennätyksensä rikkonut, juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen kesänä, ja se järjestetään Kotkassa 8.-10.8.2024 jo 20. kerran.

Ensi kesänä siis Kotkassa juhlitaan paitsi kesän Yleisöystävällisemmät Metallifestarit mutta myös kaikkien rakastaman raskaan musiikin tapahtuman kaksikymmentävuotissynttäreitä!

Tapahtuman kokoonpano tulee jälleen olemaan linjaltaan laadukas kattaus Metallimusiikin ystävien suosikkeja silattuna harvemmin tai koskaan Suomessa vierailluilla esiintyjillä sekä mahdollisesti parilla synttäreitä juhlistavalla erikoisnumerolla!

Nyt myyntiin lasketaan äärimmäisen rajattu erä Blind Ferryman Tikettejä, ja varsinaisesta lipunmyynnin alkamisesta sekä ensimmäisistä ensi vuoden bändeistä tullaan informoimaan mahdollisesti vielä elokuun puolella. You Are We!

www.darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.