EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8. - La 10.8.2024  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2024

Dark River Festival 2024 Liput

20 VUOTTA TÄYTTÄVÄ SUOMEN KOTOIISIN METALLIFESTARI DARK RIVER FESTIVAL KERÄÄ LAATUTIETOISET METALLIMUSIIKIN YSTÄVÄT METSÄN KESKELLE JÄLLEEN ENSI ELOKUUSSA!

ESIINTYJÄKAARTI KASVAA: MOKOMA, MUSHROOMHEAD, GAEREA, BLOODRED HOURGLASS, MANITOU JA MONTA MUUTA!

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 8.-10.8.2024. Viime marraskuussa paljastetut Exodus, Warmen, Carach Angren, Marianas Rest, Kaunis Kuolematon, Havukruunu, Bob Malmstöm ja Suotana saavat nyt seuraa Mokoman, Mushroomheadin, Gaerean ja Bloodred Hourglassin kaltaisista huippunimistä. Juhlavuoden kunniaksi paikkakunnan legendaarisin metalliyhtye, vuonna 2009 Dark River Festivalin lavalla hyvästelty, Markus Vanhalan (Insomnium/Omnium Gatherum) kipparoima Manitou palaa parrasvaloihin ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen, ja juhlistaa debyyttilevynsä The Mad Moon Rising 20-vuotissyntymäpäiviä.

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. 

DARK RIVER FESTIVAL 2024 (tähän mennessä):

TORSTAI 8.8.
Warmen
Gaerea (PT)
Suotana

PERJANTAI 9.8.
Exodus (US)
Mokoma
Carach Angren (NL)
Rytmihäiriö
Manitou
Havukruunu
Marianas Rest
Hanging Garden
Assemble The Chariots

LAUANTAI 10.8.
Bloodred Hourglass
Mushroomhead (US)
Kaunis Kuolematon
Brymir
Bob Malmström


86% kävijäkyselyymme vastanneista erittäin todennäköisesti suosittelisi tapahtumaa ystäville tai tuttaville. 79% vastanneista uskoo aivan tai melko varmasti tulevansa tapahtumaan myös ensi vuonna.

”Yli 300 käydyn festarin perusteella nostan Darkin selkeään Top 5-kastiin!!”
”Lokaatio on ihan oma maailmansa, ihan mieletön paikka peltojen ja metsien keskellä.”
”Kaikin puolin hyvin järjestetty festari ja tästä on vaikea enää paljon paremmaksi laittaa!”
”Hyvin järjestetty festari, yksi parhaista festareista millä olen käynyt.”
”Kuin kotia tulisi!”

www.darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

DRF2024 FERRYMEN PASS 3 PÄIVÄÄ / 3 PÄIVÄÄ VIP SISÄLTÄÄ:
- Dark River Festival Limited Edition t-paita (saatavilla vain ennakkoon). T-paidan koko ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
- Dark River Festival kangaskassi
- Dark River Festival Ferrymen passi
- Oma Priority sisäänkäynti festareilla, joka avautuu ensimmäisenä

Limited Edition lippupaketin voi ostaa postituksella tai ilman. Limited Edition lippupaketin tuotteiden postitukset tapahtuvat kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Huom. postitukset mahdollisia vain suomessa asuville. Ilman postitusta tilatun lippupaketin tuotteet noudetaan festivaalin porteilta henkkareita vastaan.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- oma osittain katetun alueen
- buffet ruokailun
- tervetuliais juoman
- VIP passin

***

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.