EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.7.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Teini-Pää, Nikita Titov

Teini-Pää, Nikita Titov Liput

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin yhdistelmä etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Yhtye oli myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023.

Teini-Pää julkaisi 10.2.2023 toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi. Kypsempi, syvempi ja harkitumpi levy sai kriitikoilta ylistystä. Yhtye on keikkaillut molempien levyjen ilmestymisten myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla.

15. tammikuuta eli virallisena Teini-Pää-päivänä yhtye yllätti ja julkaisi sinkun Mietin minne meet. Sinkku kantaa samaa nimeä kuin 8.3.2024 julkaistava ep, jonka julkaisee diginä tuttuun tapaan Soit se silti ja fyysisenä 7-tuumaisena vinyylinä yhdysvaltalainen Vague Absolutes

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .