EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.5.2024  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

90`s FIN Cover Boyz & Grilz

90`s  FIN Cover Boyz & Grilz Liput

90`s FIN Cover Boyz & Grilz

90’s FIN Cover Boyz & Girlz saanut myös kulta levyn Nylon Beat Satasen Laina biisistä tehdyllä cover julkaisulla. Bändi on tunnettu energisestä lava esiintymisestä ja ovat tehneet keikkoja niin ulkolaisten Ysäri starojen mm. Alexia, Daze, Rednex, CaptainJack , Dj.Sash ja kotimaisten Aikakone, Movetron, Hausmyllyn ja Waldos Peoplen kanssa.

Kokoonpanossa on mukana:

Mira Hillberg “laulu” on legendaarisen Ressu Redfordin löytö. Miran omia ysärihittejä olivat mm.Lontoo-Helsinki-Amsterdam, Tahdon rakastella sinua jne. Tuomas”Gary”Keskinen “kitara & laulu ” Helsinkiläinen loistava kitaravirtuoosi joka vaikutti Ancara,Technicolour ja Negative bändeissä. Tiina”tintti”Lohikoski”Laulu”Loistava energinen laulaja jonka isosisko on Mira Hillberg jonka kokoonpanossa Tiina vaikutti 90-luvulla ja myös hän teki omaa laulajan uraa 90-luvulla O´ou taitelija nimellä.

Tervetuloa unohtumattomiin bileisiin Merisärkän Areenalle!

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:00

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Liput ovelta 17 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]