EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Steve 'n' Seagulls

Steve 'n' Seagulls Liput

Steve ’n’ Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye. Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin, mutta lähimpänä lienevät newgrass, country, rock, ja ainakin soitinnuksen osalta bluegrass. Keikailla nähtävä soitinarsenaali on erittäin laaja: banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muut soittimet vaihtuvat bändiläisten käsissä välillä jopa lennosta. Yhtye nousi suursuosioon rock- ja metalliklassikoiden uudelleensovituksilla, mutta yhtye on kolmella uusimmalla levyllään esitellyt kansainväliselle yleisölleen myös omaa tuotantoaan.

Bändin energinen ja taidokas livemusiikki on tullut tutuksi kotimaan kamaralla, festivaaleilla ja klubeilla ympäri Euroopan, Pohjois-Amerikassa ja Australian sekä Etelä-Amerikan lämmössä. Joka kolkassa yleisöstä tuntuu huokuvan sama tunne – bändin keikoilla viihdytään, pidetään hauskaa ja nautitaan ainutlaatuisesta musiikillisesta keitoksesta!

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.