EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Amduscia (MEX), Biomechanimal (GBR), Miseria Ultima

Amduscia (MEX), Biomechanimal (GBR), Miseria Ultima Liput

Muerte Sin Control!!

Meksikolaisen aggrotechin kantaisä Amduscia saapuu kesän kynnyksellä ensimmäistä kertaa Suomeen ja Helsingin On the Rocksiin. Musiikissaan Amduscia sekoittaa perinteisempään industrialpaahtoon elementtejä trancesta ja hard technosta armottomin tuloksin. Jo 20-vuotiaan yhtyeen uran varrelle on sattunut myös tragedioita, kuten toisen perustajaveljeksistä kuolema leukemiaan 2010. Paahdon taajuutta tämä ei kuitenkaan ole hidastanut ja Amduscia onkin tuttu näky maailman skenefestivaaleilla ja nyt myös Suomessa!

Lauteidenlämmittelijätkin Amduscialle ovat ykkösluokkaa: muutamaan otteeseen Suomessa aiemmin vieraillut, tiukkaa EBM:ää alavireiseen metalliin yhdistelevä lontoolainen Biomechanimal sekä Suomi-aggrotech/dark electro -valio Miseria Ultima.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 11.5.2024 20:00.