EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Jodarok, Aatos Ketvel, rastaiden majatalo (Levyjulkkarit)

Jodarok, Aatos Ketvel, rastaiden majatalo (Levyjulkkarit) Liput

JODAROK

Monia liemiä keitellyt rap-alan moniottelija Matti Salminen aka Jodarok on jo yli 20 vuotisen musiikki-uransa aikana ehtinyt olla mukana lukuisissa projekteissa, kuten esimerkiksi klassikoistaan tunnettu Kemmuru, vinksahtanutta varasto-räppiä tekevä Aivovuoto ja improvisaatiosta ammentava freestyle-ryhmä Freerap.

Soolona hän on julkaissut kolme kokopitkää ja viime vuosina keskittynyt tiputtelemaan kappaleita sillon tällön, muiden viritysten ohessa. Näistä uusin, Collie / Simsalabim julkaistiin tammikuun lopussa ja lisää on tulossa. Musiikin tekemisen ohella hän pyörittää Dödstil levy-yhtiötä, TÖI Studiota ja tekee kuvataidetta.

Pitkä tauko sooloesiintymisissä katkesi uusien biisien myötä 2022 ja sen jälkeen Jodarok on nähty mm. Lahdessa.

AATOS KETVEL

Aatos Ketvel on nuori helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä-lavarunoilija, jonka levottomat lyriikat tanssahtelevat alas absurdiikan polkuja siinä sivussa sanaillen. Hänen tuotantoansa määrittävät kyltymätön kokeilunhalu, kotikutoinen estetiikka ja epäkaupallinen eetos, kiinnostus arjen rumaan ja hedelmän mätään. Lavalla Ketvel pyrkii performoimaan jonkinlaisen outolinnunpesän, linnunlaulunsa luodaten syvälle pään sisään ja sukupuolen tuolle puolen.

RASTAIDEN MAJATALO

Rastaiden majatalossa on tilaa kaikille. Ensimmäisen virallisen pitkäsoittonsa Dödstilin kautta 3.5.2024 julkaiseva yhden henkilön kokeileva museo ja musiikkimajakka ammentaa sanataiteista, hiphopista ja sen moninaisista sukulaisgenreistä. Ääni virtaa ja matka vie Meikojärveltä Pohjois-Karjalan vaaroille ja mielenosoituksista lentokoneiden mustille laatikoille.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .