EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.5.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Sini Yasemin, Vera Wall

Sini Yasemin, Vera Wall Liput

Sini Yaseminin uutta albumia juhlitaan Tiivistämöllä 16.5.2024

Sini Yasemin julkaisee kolmannen albuminsa 'Viimeinen joka rikkoi mut'. Albumin teema on kamppailu ennen rakastetuksi tulemista ja itsensä löytämistä. Läpi tracklistin kertoja tuskailee itsensä kanssa, mutta lopulta löytää sen tyypin, joka "tuntuu yhtä merkitykselliseltä ku miltä tuntu löytää Paramore teininä.

“Tällä levyllä iso teema on rakkauden ja musan löytäminen uudestaan. Levylle on taltioitu se fiilis, et on eksyny kiertoreiteille molemmissa ja kohdellu sitä omaa sisäistä lasta huonosti. Tää levy on jonkunlainen uudelleensyntyminen”, kertoo Sini Yasemin.

Sini Yasemin on naispuolisten poprock-artistien uniikki suunnannäyttäjä ja uusi levy on artistin tyylille uskollista rockin kanssa flirttailevaa poppia. Oman artistiuransa lisäksi Sini Yasemin kirjoittaa ja säveltää myös muille: hänen kädenjälkeään on kuluneen vuoden aikana kuultu muun muassa BESSin hitillä Rakastan en rakasta. Kaksi albumia julkaisseelle artistille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoona kuuntelukertaa.

Illan avaa Vera Wall, joka on monille tuttu hänen syksyllä 2022 julkaisemastaan debyyttisinkusta nimeltä ”JENKKI”. Kappale sai kiitettävän vastaanoton useilla eri alustoilla, sekä oli ehdolla vuoden kappaleeksi Indie Awards gaalassa 2023. Tammikuussa 2023 julkaistiin artistin toinen sinkku ”Satumaa”.

lisätietoja: tiivistamo.fi
some: @siniyasemin

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Aikataulu:

19:00 ovet
19:30 Vera Wall
20:30 Sini Yasemin

Narikkamaksu 3 € peritään ovella.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Tiivistämön nettisivuilla.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi