EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Dark Sarah, Lost in Grey

Dark Sarah, Lost in Grey Liput

Elokuvamaisia tunnelmia melodiseen metalliin yhdistelevä Dark Sarah sekä teatraalisen metallin tienraivaaja Lost In Grey esiintyvät On The Rocksissa toukokuussa! 

Dark Sarah on suomalainen melodista metallia soittava yhtye, jonka on perustanut laulaja Heidi Parviainen. Hän aloitti työskentelemään Dark Sarahin debyyttialbumin Behind the Black Veilin parissa erottuaan Amberian Dawnista vuonna 2012.

Dark Sarahin musiikkityyliä voidaan kuvata moderniksi sinfoniseksi metalliksi, joka yhdistelee dark synth pop- elementtejä ja elokuvallista kerrontaa. Albumit ovat konseptialbumeita, jotka kertovat jatkokertomusta. Kolme ensimmäistä albumia Behind The Black Veil, The Puzzle ja The Golden Moth muodostavat Chronicles-trilogian. Uusi trilogia alkoi levyllä nimeltä Grim (2020) ja toinen osa Attack Of Orym julkaistiin 2023. Kustakin albumista on myös kirjoitettu lyhyt kirja.

Kymmenen vuoden ja viiden studioalbumin aikana Dark Sarah on saavuttanut vankan jalansijan sinfonisen metallin saralla sekä luonut uskollisen fanikunnan. Suomessa Dark Sarah on kiertänyt mm. Sonata Arctican kanssa ja esiintynyt Within Temptationin kanssa. Euroopassa he ovat kiertäneet Sirenian kanssa vuonna 2023 promoten uusinta Attack Of Orym -levyä. He ovat myös esiintyneet festivaaleilla kuten Metal Babes Festival -BE, Metal Female Voices Fest-BE, Brainstorm-festivaali-NL, John Smith Festival-FI ja Tuska-festivaali-FI.

Illassa mukana Hyvinkääläinen teatraalisen metallin tienraivaaja LOST IN GREY, joka perustettiin vuonna 2013. Kirjallisuudesta, luonnosta ja elämästä itsestään inspiraatiota ammentava yhtye luo moniulotteista musiikkia tuoden draamallisia elementtejä niin musiikkiinsa kuin sanoituksiinsa. Yhtyeen kolme solistia tuovat tarinan lähemmäs kuulijaa roolihahmojensa kautta sekä laulussa että live-esiintymisissään.

Yhtyeen neljäs täyspitkä albumi “Odyssey into the Grey” julkaistiin 05.04.2024 El Puerto Records -yhtiön kautta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.