EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.4.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Five Fifteen & The Barefoot Brothers

Five Fifteen & The Barefoot Brothers Liput

Five Fifteen & Barefoot Brothers vihdoinkin samalla keikalla! Tätä iltaa on yritetty järjestää jo yli 25 vuotta ja nyt se vihdoinkin toteutuu! Jalkineet kattoon ja paljain jaloin tanssilattialle. Ne eivät voi musiikkia tappaa!

Five Fifteen - tuo kotimaisen hardrock/proge-kentän elävä legenda - julkaisi lokakuun 8. päivä uuden Psychedelic Chorus Rock for the Whole Family -nimeä kantavan pitkäsoiton, joka nousi Suomen albumimyynnin top kymppiin.

Nyt on aika juhlia uutta levyä Bar Loosessa!

Kouvolan tarkimmin varjeltu rock-salaisuus The Barefoot Brothers saapuu pitkästä aikaa Bar Looseen keikalle. Luvassa jälleen kerran taattu annos bluesia, countrya ja psykedeliaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.


Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com


Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

**

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä 16.4.

Alkuperäiselle päivämäärälle 1.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.3.2022 mennessä.