EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.7.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Happoradio & Kesämiehet

Happoradio & Kesämiehet Liput

HAPPORADIO PALAA KEIKKATAUOLTA KESÄMIESTEN KERA – ERIKOISKEIKKA MYÖS TAVASTIALLE

Suomirockin elävä legenda Happoradio palaa keikkalavoille nimekkäällä erikoiskokoonpanolla vahvistettuna. Viihdyttävistä keikoistaan ja tarttuvista kertosäkeistään tunnettu yhtye huipentaa festarikesän erikoiskeikkaan Tavastialle perjantaina 26.7. Bändin lisäksi kesän keikoilla nähdään perkussioissa J. Karjalaisen yhtyeestäkin tuttu Janne Haavisto, sekä Popedan vanhat torvistit ansioituneen kapellimestarin ja pasunistin Antti Rissasen johdolla.

Yhtyeen keulakuva Aki Tykki kuvailee tulevia kesän keikkoja näin:

Lyhyt sapattivapaa on tehnyt tehtävänsä ja odotamme jo kesäfestivaaleille pääsyä jalat maata kuopien. Erikoiskokoonpano takaa sen, että kesästä tulee ikimuistoinen ja keikoista juhlavia.”

Jatkuvassa keikkasuosiossa kylpevän yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja ja Tehdään jotain kaunista. Vankan fanikannan taakseen jo varhain saaneen Happoradion solisti Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 26.7.2024 20:00.