EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.8.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Jannika B

Jannika B Liput

Jannika B on viihtynyt kotimaisen pop-tantereen parrasvaloissa jo reilun kymmenen vuoden ajan. Ponnekkaista kulta- ja platinahiteistään tunnetun artistin tuorein pitkäsoitto "Tetris" striimasi kultaa jo ennen julkaisuaan! Tanssittava, 80-luvun musiikista inspiroitunut "Tetris"-albumi sekä samaa nimeä kantava kiertue tuovat energisen ja näyttävän lavashown Jannika B:n keikoille.

Tänä vuonna livesetissä yleisön hurmaavat niin tutut kuin uudemmat hitit, kuten platinarajan ylittänyt Spotify-bängeri Mania, TikTok-suosikiksi noussut kultasingle Paras osa sekä voimaannuttava Beyoncé. Universal Musicille kiinnitetty määrätietoinen monilahjakkuus on esiintymislavoilla parhaimmillaan!

MEET & GREET -LIPPUPAKETTI

Iltaan on saatavilla myös rajoitettu erä Meet & Greet -lippupaketteja, jotka sisältävät:

  • sisäänpääsyn Tavastia-klubille tuntia ennen ovien aukeamista
  • Meet & Greet -mahdollisuuden Jannika B:n kanssa
  • keikkalipun

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 3.8.2024 19:00.