EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Varjola (Levyjulkkarit), Vaasa Palaa

Varjola (Levyjulkkarit), Vaasa Palaa Liput

VARJOLA SAAPUU SEMIFINALIIN JUHLIMAAN "100 RUMAA TUNNETILAA" -LEVYN JULKKAREITA! 

VARJOLA

Varjola on vuonna 2018 perustettu nelihenkinen suomalainen rock-yhtye. Varjola kuvailee musiikkiaan tummansävyiseksi moderniksi rockiksi jonka sanoitukset käsittelevät usein ihmismielen ja elämän varjopuolia. Suomeksi lauletun perinteisen rockin seassa Varjola on raikas vaihtoehto jopa "musta lammas" sekoittaen sampleja, breakdowneja ja raskaita mutta melodisia kitarariffejä puhtaiden laulujen kanssa.

Muun muassa useita satoja kertoja Radio Suomirockilla ja Radio Rockilla soinut yhtye pitää tärkeänä elementtinä keikoillaan energistä esiintymistä sekä näyttävää visuaalista puolta.

VAASA PALAA

Suomen kevyintä heviä esittävä Vaasa Palaa on vuonna 2019 Vaasassa perustettu alt. rock -bändi, jonka biiseissä kuuluu rockin ja metallin lisäksi vaikutteita esimerkiksi popista, räpistä ja emosta.Vaasa Palaan lauluissa käsitellään mm. mielenterveysongelmia, kuolemaa, häpeää, yksinäisyyttä ja kiusaamista.. eli kaikkea sellaista, johon maailman onnellisin kansa voi samaistua. vaasa palaan laulut eivät kuitenkaan glorifioi kärsimystä vaan vaikeuksien hyväksymistä ja ennen kaikkea niistä selviämistä.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.6.2024 20:00.