EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - Su 14.7.2024  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2024

Ilosaarirock 2024 Liput

ILOSAARIROCK 2024 – LIPUT JA INFO

SIKA SÄKISSÄ -LIPUT MYYNNISSÄ RAJOITETUN AJAN – HANKI OMASI NYT!

Edullisemmat kolmen päivän liput (169 €) sekä kolmen päivän VIP-liput (279 €) Ilosaarirockiin 2024 ovat myynnissä rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lippuja riittää – elä jahkaile!

Ensimmäisiä ohjelmauutisia Ilosaarirockin suunnalta kuullaan alkusyksyn aikana.

Ilosaarirock 2024 järjestetään Joensuun Laulurinteellä 12.–14. heinäkuuta.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.ilosaarirock.fi
www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock

LIPUT

Ilosaarirock on ikärajaton, kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja.

Lippujen hinnat 18.9.2023 alkaen:

3 PÄIVÄÄ 169 €
VIP 3 PÄIVÄÄ 279 €

Yhden ja kahden päivän liput sekä muut VIP-lipputyypit tulevat myyntiin myöhemmin.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille ja viihtyisille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen eli Päälavan ja Tähtiteltan edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

***

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton