EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 13.2.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Rööperi Rock 'n' Roll Show

Rööperi Rock 'n' Roll Show Liput
Takaisin

Ladataan…

RÖÖPERI ROCK´N´ROLL SHOW

Rööperin Pornokuninkaana tunnetun Tom Sjöbergin luotsaama Rööperi Rock´n´Roll Show tarjoaa vauhdikkaan aikamatkan rock and rollin mukaansatempaavaan maailmaan.

Jo aikoinaan - rockabillyvillityksen ottaessa vielä ensiaskeleitaan maamme kamaralla - ROCK-OLA keikkui genren keulakuvana yhdessä Aikka "Teddy Guitar" Hakalan kanssa näyttäen suuntaa tuleville sukupolville. Eikä Olan ääni ole noista ajoista ainakaan huonontunut.

Rokkikukkona niin Suomessa kuin ulkomaillakin paljon kiertänyt Paul Kallonen ei hänkään jää hopealle tulkinnoissaan rokkiklassikoista. Rytmiryhmä koostuu kokeneista, useissa eri kokoonpanoissa kannuksensa hankkineista soittajista, eikä sekään varmasti jätä sielukkaalla soitollaan ketään kylmäksi.

Tätä tilaisuutta ei kerta kaikkiaan voi jättää väliin, sillä ekskursio Rööperin keikalle on aina suuri seikkailu. Voi nimittäin sattua ihan mitä vaan - ja vielä pahempaa!  Kannattaa siis tulla kauempaakin...

 

Rock-Ola Pihlajamaa (laulu) / Paul Kallonen (laulu) / Tom Sjöberg (laulu)

Mika Railo (kontrabasso) / Perry Kaasalainen (kitara) / Hirkka Hirvonen (rummut)

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.