EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 28.8.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Rickie Lee Jones (USA)

Rickie Lee Jones (USA) Liput

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024!

Rickie Lee Jones on yhdysvaltalainen muusikko, tarinankertoja ja kaksinkertainen Grammy-voittaja, joka on inspiroinut pop-kulttuuria vuosikymmenten ajan. Hänen uransa lähti nousuun jo debyyttialbumista lähtien, ja kasvoi entisestään suositun Pirates-albumin myötä. Hänet nimettiin "sukupolvensa parhaaksi laulajamuusikoksi ja lauluntekijäksi" The New Yorker -lehdessä ja "Coolsvillen herttuattareksi" Time-lehdessä. Jones julkaisi Grammy-ehdokkuuden saaneen albuminsa Pieces of Treasure vuonna 2023 yhteistyössä Russ Titelmanin kanssa, joka tuotti myös hänen kaksi ensimmäistä levyään. Jonesin arvostettu muistelmateos Last Chance Texaco valittiin vuoden kirjaksi MOJO-lehdessä, sekä vuoden parhaaksi kirjaksi Pitchforkissa ja NPR:ssä. The Independent: "There has always been something defiant about Rickie Lee Jones . . . a voice from a dream, elusive yet familiar, transcendent, a messenger from another place.”


Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 52 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 28.8.2024 20:00.